[Giulietta] skasowanie kontrolki airbag

piotr_147

Nowy
Auto
Alfa 155 v6 ,Giulia Q4
Witam. Czy jest możliwość skasowania kontrolki airbag w Giulietta 1,4 2018 rok po wystrzale poduszek .Próbowałem ,MES-em ale kasuje tylko błędy a zostaje zapis wystrzału w sterowniku. Poduszki oczywiście wymienione , chodzi o to czy mogę to skasować jakoś MES czy muszę wymienić sterownik albo dać go do wyczyszczenia z błędu.

Witam. Czy jest możliwość skasowania kontrolki airbag w Giulietta 1,4 2018 rok po wystrzale poduszek .Próbowałem ,MES-em ale kasuje tylko błędy a zostaje zapis wystrzału w sterowniku. Poduszki oczywiście wymienione , chodzi o to czy mogę to skasować jakoś MES czy muszę wymienić sterownik albo dać go do wyczyszczenia z błędu.

Jak wszystkie części wymienione to ja bym dał do wyczyszczenia.

Sam niedawno z takiej usługi skorzystałem, ale okazało się, że napinacze paska biodrowego jeszcze muszę sprawdzić, bo ponoć z wewnętrznej strony przy zapięciu też takowe wystepuja- takie błędy pokazuje komp pod podpięci , błędy to B0123 i B0124- i właśnie przez nie nie mogę do końca wykasować kontrolki. Także rada ode mnie aby wszystko od razu zmienic co trzeba i wtedy moduł do wyczyszczenia

Amortyzatory
Powrót