[Giulietta] Do którego serwisu jechać Giuliettą (Zachodniopomorskie)

Oskar357

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multi Air
Witajcie posiadam Giuliette od listopada i chcę jej zrobić przegląd w serwisie, aby sprawdzili czy filtry już zużyte lub olej do wymiany, a jeżeli zużyte to wymienić (bo posiadam MA i nie chcę żeby mi to się zepsuło). Problem w tym, że nie mam pojęcia do którego miasta jechać. Mieszkam w Drawsku Pomorskim i najbliższy dealer Alf Romeo jest w Szczecinie, ale niewiem czy tam serwis mają i czy przyjmują używane modele aut do serwisu czy tylko nowe z ich salonu. Może ktoś tutaj też z zachodniopomorskiego i posiada swój zaufany serwis gdzieś pobliżu? Dziękuję za pomoc

Witajcie posiadam Giuliette od listopada i chcę jej zrobić przegląd w serwisie, aby sprawdzili czy filtry już zużyte lub olej do wymiany, a jeżeli zużyte to wymienić (bo posiadam MA i nie chcę żeby mi to się zepsuło). Problem w tym, że nie mam pojęcia do którego miasta jechać. Mieszkam w Drawsku Pomorskim i najbliższy dealer Alf Romeo jest w Szczecinie, ale niewiem czy tam serwis mają i czy przyjmują używane modele aut do serwisu czy tylko nowe z ich salonu. Może ktoś tutaj też z zachodniopomorskiego i posiada swój zaufany serwis gdzieś pobliżu? Dziękuję za pomoc
Hi, podstawowe czynności serwisowe jak wmiana filtra, oleju, płynu hamulcowego, świec itp. powinien ogarnąć każdy warsztat samochodowy - prawdę powiedziawszy, to ogarnie każdy majsterkowicz z odrobiną chęci, czasu i miejsca i pieniędzy na narzędzia.
W Szczecinie jest Mozga - na pewno facet ma mnóstwo doświadczenia i jak coś się psuje / sypie to warto i o nim pomyśleć, a ja polecam warsztat w Szczecinie na Pocztowej 31.

Amortyzatory
Powrót