• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulietta] Uchyt na telefon w miejscu nawigacji Tom Tom

wilku34

Użytkownik
Auto
Giulietta 1.75 2013rr
Hej szukam uchwytu tak jak w tytule wiem, że gdzieś był poruszany ten temat ale własciciel owego uchwytu który zrobił na druku 3D się nie odzywa, może ma ktoś na sprzedaż albo wie gdzie można taki kupić Giulietta QV 2013r

Tylko ze te tematy są stare i nikt nie odpisywał z osób które owe uchwyty robili, druk 3d nic mi nie daje bo nie mam drukarki i sam druk za wiele mi nie da bo jeszcze trzeba by było wyprowadzić zasilanie by mozna telefon po kabelku podczepic

Szukasz zapewne czegoś takiego, a uchwyt na nawigację to jednak coś innego niż uchwyt na telefon pasujący do gniazda TomTom. Ten uchwyt natomiast nie ładuje telefonu.

Chodzi o część Fiata nr 735645489 lub 735664419:

www-partsworld--uk-com.translate.goog/products/dashboard-phone-holder?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=sc

A byłby ktos w stanie wykonać taki uchwyt pod telefon z mozliwoscią ładowania po kablu, zapłace :D

Amortyzatory
Powrót