Juz po wymianie, szkoda, że na forum nie uzyskałem pomocy. Co do zdjęcia zderzaka to prosta sprawa, na YT jest kilka filmów, co i gdzie odkręcić. Tu bez niespodzianek. Następnie demontaz kierownicy powietrza, na dole przykręcona z dwóch stron, rozmiar klucza 8, góra siedziała mocno na jakiś plastikowych zaczepach. Następnie zdemontowałem aluminiowa belkę, 4 śruby na stronę na klucz 15 i 2 na klucz 10. Żeby wyjąć chlodnice klimy, wyczepilem z zaczepów intercooler i odkręciłem po bokach po 2 śruby na klucz 10, które trzymały rury IC. Wtedy już chlodnice klimy można bylo wysunąć z zaczepów jednak schody zaczęły się przy odkręcaniu przewodów. Najpierw problem z odkreceniem nakretki 13, aż wygięła sie chlodnica a później 3h walki by ściągnąć z tej szpilki przewody razem z mocowaniem bo niestety aluminium ze stałą się "zespawalo". W ruch poszedł młotek, srubokret, przecinak i w końcu puściło ale mocno pokiereszowane jest to mocowanie przewodów. Dałem nowe oringi, mam nadzieję, że będzie szczelnie. Jutro jadę na nabicie to się okaże. Gdyby ktoś miał jakieś pytania to śmiało pisać, co będę wiedział to pomogę.