• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulietta] kierownica ze sterowaniem radia

Skyluk

Nowy
Auto
Giuletta 1.4 120KM, 2010; SS3 L&K 350 KM LPG, 2016
Uszanowanie,
Giulietta 2010, kierownica bez "guzików".
Czy można kupić używaną kierę z przyciskami sterowania radiem i podmienić w jakiś łatwy sposób plug & play, czy jest to w ogóle możliwe?

Szukałem takiego tematu, no ale nie znalazłem.

Jest to możliwe

Musisz kupić przyciski + dekor kierownicy lub całą kierownicę z przyciskami.
Do tego zwijak/pająk od wersji z tymi przyciskami.
Następnie jeśli nie ma gotowej wiązki dorobić kilka kabelków między kierownicą, a Body Computerem, kodowanie MESem i działa :)

Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka

Musisz kupić przyciski + dekor kierownicy lub całą kierownicę z przyciskami.
Do tego zwijak/pająk od wersji z tymi przyciskami.
Następnie jeśli nie ma gotowej wiązki dorobić kilka kabelków między kierownicą, a Body Computerem, kodowanie MESem i działa :)

Kierę z guzikami dostanę na allegro, możesz mi pokazać tego pająka/zwijaka i ew. resztę kabli?

Amortyzatory
Powrót