DieselJTD
Użytkownik
Bagnet pełny
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Poziom na maxa. Masz coś dokładnego w kwestii zmiennych faz? Przycinają się? za duże wyprzedzenie zapłonu jest?Dajcie znać czy macie więcej niż połówka na bagnecie oleju. Teoria za tym miał by być taka że przełącznik zmiennych faz rozrządu miałby odpowiadać za problem (to była podpowiedź z ASO która testowałem, a źródłem tej podpowiedzi miało być doświadczenie z ASO z BMW).
Daj znać czy coś się zmieni
Napisz jeszcze może jakie zauważyłeś teraz najniższe obroty, szczególnie przy dojeżdżaniu gdzieś na drugim biegu, spadają w okolice 600?
Z jakiej firmy przeplywomierz? Jaki koszt?
Wymieniane części były kolejno czy od razu? Skoro piszesz ze najlepszy efekt dal przeplywomierz
Jakieś logi byly robione? Tzn ilość powietrza zmierzona a oczekiwana?
Mówiłeś że sam zamawiałeś części, mógłbyś podać linki?
Chociaż jak robili Ci wymianę oleju, to pewnie od razu kalibrację, a wiem że kalibracja pomaga na jakiś czas, potem znowu wszystko wraca. Oczywiście życzę jak najlepiej.
Obserwuj obrotomierz jak dojeżdżasz do skrzyżowania oraz jak manewrujesz, jakie najniższe obroty osiagasz