BartekDrobniak
Nowy
Myślałem że to jest ze sobą jakoś powiązane. Może ktoś będzie miał jakiś pomysł co z tym zrobić 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Po wizycie... Coś się zawiesiło... Zresetowali błąd i jest w porządkuJutro na 18 jestem umówiony. Zobaczymy co tam się porobiło i czy naprawieą...
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Nie przejmuj się, ostetnimi czasy [notranslate]Alfa[/notranslate] boryka się z problemami elektroniki W moim po wgraniu nowego softu nie mogę wyłączyć asystenta pasa ruchu i przy włączeniu w automacie opcji PARKING przestał włączać się hamulec ręczny (wcześniej jedno z drugim było powiązane).Panowie taka ciekawostka dzisiaj mnie zaskoczyła.
Mianowicie po przekręceniu kluczyka nie pojawiła mi się na wyświetlaczu jak zawsze, w postaci grafiki, alfa jadąca przodem. Po wyłączeniu zapłonu alfa odjeżdzająca tyłem dalej się pojawia.
Miał ktoś może taki problem?
Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
Panowie taka ciekawostka dzisiaj mnie zaskoczyła.
Mianowicie po przekręceniu kluczyka nie pojawiła mi się na wyświetlaczu jak zawsze, w postaci grafiki, alfa jadąca przodem. Po wyłączeniu zapłonu alfa odjeżdzająca tyłem dalej się pojawia.
Miał ktoś może taki problem?
Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
w cyklu miejskim Ci nie powiem ale w trasie przy spokojnej jezdzie 1,4 MA (170KM) spala w granicach 7,4 litra na 100km. Silnik 150KM moim zdaniem bedzie spalal podobnie. W miescie zakladam zawsze + 2 litry przy umiarkowanym traktowaniu gazu.