C
czachurek
Guest
sa dwie opcje - zaciagnac reczny i przejechac 100m ... albo wylacz bezpiecznik od ABSu 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
sa dwie opcje - zaciagnac reczny i przejechac 100m ... albo wylacz bezpiecznik od ABSu![]()
widocznie w okolicy nie bylo 4-napedowca![]()
Ja podobnie, (choć miciak mniejszy)ale w takich warunkach czuję że je da się kontrolować lepiej niż inne popularne. Bez szarżowania większość zostaje z tyłu.Za to podczas jazdy 20km po zaśniezonej Wa-wie nie miałem konkurencji przy ruszaniu spod świateł
Ja podobnie, (choć miciak mniejszy)ale w takich warunkach czuję że je da się kontrolować lepiej niż inne popularne. Bez szarżowania większość zostaje z tyłu.
no ja sie dzisiaj zdziwiłem czyt. ucieszyłem jak mnie tył wyprzedzał,oczywiście D, silnik 1.4tbciekaw jestem jak sie jeździ z lekkim silnikiem benzynowym z przodu, bo z cieżkim dieslem tył wybiera często wolność![]()
no ja sie dzisiaj zdziwiłem czyt. ucieszyłem jak mnie tył wyprzedzał,oczywiście D, silnik 1.4tb