[Giulietta] Buzzer

Maciek-156

Aktywny
Auto
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Czy w waszych autach działa sygnalizacja dźwiękowa awarii/ostrzeżeń (nie cho0dzi o te nieszczęsne pasy) - np. czy po wyswietleniu symbolu o oblodzeniu drogi następuje sygnał dźwiękowy? W poprzedniej alfie wraz z wyświetleniem ostrzeżenia pojawiał się krótki sygnał dźwiekowy

U mnie czasem piszczy jak na ręcznym ruszam :girl_wacko: Jak jest mniej jak 3 st. to wyświetlana temperatura mrugnie po uruchomieniu silnika. Pomarańczowa śnieżynka caly czas świeci

Czy w waszych autach działa sygnalizacja dźwiękowa awarii/ostrzeżeń (nie cho0dzi o te nieszczęsne pasy) - np. czy po wyswietleniu symbolu o oblodzeniu drogi następuje sygnał dźwiękowy? W poprzedniej alfie wraz z wyświetleniem ostrzeżenia pojawiał się krótki sygnał dźwiekowy

nie zauważyłem, muszę się temu przyjrzeć, w mito mam tylko kontrolkę w zestawie zegarów

U mnie niektóre ostrzeżenia "piszczą" inne nie. Oblodzenie drogi jest tylko sygnalizowane wizualnie-śnieżynka i napis że możliwy lód na drodze. Piszczą między innymi -mało paliwa, jazda z zaciągniętym ręcznym, przekroczenie prędkości (ustawiany limit ), brak ciśnienia oleju (gdy przypadkiem zgaśnie) , brak pracy systemów ( ASR, VDC, korektor skrętu itp).

Amortyzatory
Powrót