[Giulietta] Widziany/Widziana

Hej;) 1.05 Krynica Morska ul. Teleexpresu to chyba ja ale numer rej. to SR. Pozdrawiam

Byś może nie przyglądałem się dokładnie - stała na parkingu przed jakimś pensjonatem

pozdrowienia dla właściciela białej Giulietty na krakowskich tablicach, stojącej pod Kauflandem przy bratysławskiej po godzinie 12:D piękny samochód:D

A ja pozdrawiam kierownika/kierowniczke czarnej Julci, wjezdzala na teren Emparku z Domaniewskiej, dzis kolo 9:40.

Pozdrowienia dla wlasciciela/ki czerwonej Giulietty, mijała mnie wczoraj ok. 16 na obwodnicy 3miasta, nr rej. GD..... chyba Diesel 170KM, bo widziałem dwa wydechy (a nie rzuciła mi sie w oczy koniczynka) :) SLICZNA!!!

Widziałem, że już dojechała Alfa dla kolegi ARKADIUSA z naszego forum - stoi już przed salonem Alfy w Płocku. Kolor 8c w słońcu wygląda nieziemsko :) Gratuluję pieknego i fajnie skonfigurowanego autka :D

wczoraj-sobota. Tym razem biała Giulietta, róg Marszałkowskiej/Świętokrzyskiej (ok. godz. 14) w Wawa :) blachy DW.... to kogoś z forum? ;)

Witam. Chciałbym pozdrowić właściciela czarnej Giulietty, która często stoi przy Wydziale Samochodów i Maszyn Roboczych Politechniki Warszawskiej. Piękna bryka. Ostatnio na jej miejscu parkuje Mito. Czyżby Giulietce coś się stało złego?

To pewnia ja, a tym MiTo też jeżdżę ostatnio w ramach testu - syn się rozgląda za jakimś autem

Pozdrowienia dla smutnej pani w czarnej Julce na Ursynowskich blachach. Mój uśmiech nie pomógł mimo, że jechałem bliźniaczym autem.

Wczoraj po Białymstoku smigała czerwona QV na ciemnych turbinkach - rejestracja SB 5xxxG. Fajnie sie prezentowala, troche ja posledzilem, ale kierowca nie wykazywal zainteresowania moim Fiatem :P Zapewne jakas delekacja z koncernu Fiata ;)

czerwona Giulietta-mijałem ją za Brzozą Bydgoską, jechała w kierunku na Konin/Inowrocław :)

hej, dziś jechałem za szarą Giuliettą na obwodnicy 3miasta, okolo godz. 15, też DIESEL, :) numery PO.....
pomachane - odmachane :)

Amortyzatory
Powrót