[Giulietta] Widziany/Widziana

Maciek-156

Aktywny
Auto
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Miejsce gdzie można pozdrowić widziane osoby gdzieś w Polsce...
Pozdrowienia dla kierownika w białej julce z blachami SB - spotkana na ul. Radiowej w Warszawie

W Bielsku Julek jak mrówków :) Pozdrawiam właściciela czarnej widzianej na Sarnim Stoku i antracyt w okolicach Kauflandu.

Wczoraj w okolicach 12:00 Giulietta z przedstawicielką płci pięknej za wolantem, widziana na Alei Jana Pawła II w Warszawie :)

a na parkingu pod Banią i Kotelnicą w Białce jednego dnia aż 3 białe piękne sztuki stały ...chyba 14 lub 15-tego marca tak się wydarzyło:)
to się wnęka na narty przydaje jednak:)

Czarna Julia z blachami CB xxxxT widziana w czwartek na Kamiennej w Bydgoszczy :)

Pozdrawiam kierowników Julek widzianych dzisiaj: czarna - skrzyżowanie koło Sarniego Stoku, antracyt - koło Kauflandu, oczywiście Bielsko.

Dziś rano spotkałem bliźniacza sztukę na Pl. Zawiszy w Wa-wie

Dzis widzialem Czarna Julcie na Poprzecznej we Wr (taka droga za Castorama). Kierownik skupiony, nie odmachal...

Dzis zniwa:
1 Czarna na parkingu Emparku na Mokotowie
2. czarna wbijala sie za mna do Galerii Mokotow

Mam prośbę, podawajcie miasto. Znam Warszawę, ale Świętokrzyskich jest trochę w Polsce...

Biała Julka - kobieta za kierownicą, jazda koszmarna...Miejsce stare miasto we Wrocławiu....wpuściłam ją, a po chwili zajechała mi drogę

Amortyzatory
Powrót