• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulietta] Felgi do Giulietty

• Autor wątku Autor wątku Marcin_1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A co sądzicie o tych:
Pokaż załącznik 49922Pokaż załącznik 49924Pokaż załącznik 49923Pokaż załącznik 49925

Mnie najbardziej pasują chyba te ostatnie... Czy parametr ET ma wpływ na rozstaw kół?

Czesc wszystkim jako ze jestem nowy na tym forum :)

Zamowilem te pierwsze Wolfrace PRO-LITE 17", w kolorze czarnym, z biala Julka powinny sie ladnie komponowac ;) co prawda czas oczekiwania 2tyg ale cena bardzo przystepna
Poczatkowo zamowilem te ostatnie - 24h du Mans LM Gun Metal ale w tym rozstawie i kolorze nie sa juz podobno produkowane, a szkoda bo bardzo fajnie sie prezentuja

Ostatnia edycja:
Ja dostałem potwierdzenie od nich i od producenta (bo nie mogłem uwierzyć ;)) i na powiększone zaciski te LM wchodzą tylko na dystansach, więc zrezygnowałem z zakupu.

mi tez cos nie chcialo sie wierzyc ale nie drazylem tematu, tym bardziej ze nie byly czarne. Kupujac Wolfrace 600 do przodu :)

bardzo ladne sa rowniez te Brocki ale 740 PLN/szt troche drogo ;)
brock-b24-sg-4813-f-f-l280-sk3.jpg

Mnie się właśnie bardziej grafit podobał, a te mają bardzo fajny, delikatny kształt. Niestety...

Też patrzyłem na te Sparco, ale były dla mnie lekko zbyt lansiarskie... O Wolfrace czytałem dobre opinie, więc też się raczej nie ma czego bać. Jeśli masz powiększone zaciski, proponuję się dokładnie wypytać, czy felgi pasują, bo jest CIASNO.

Zadzwonię do tego sklepu i dopytam, wyglądają na profesjonalistów.

moi też wyglądali na profesjonalistów, no i w pewnym sensie byli: upchnęli mi "momo italy" made in china. ehhhh
icon8.png

Witam!

Polecam dobra stronke z felgami dla kogos kto wybiera sie czasami na zachod :P
Ja smigam na 18" felgi bardzo ladnie wygladaja ale jak sa czyscte i chrom sie blyszczy czyli na max tydzien jazdy bez deszczu, potem traca urok i niezbyt wygladaja :P

Dlatego nastepnym razem kupuje cale czarne, moze matowe nawet bez chromu :P i wypukle, poniewaz ja mam je bardziej w srodku, a to wizualnie troszke pomniejsza....

Julka nie jest obnizana i musze powiedziec ze jest nadal za duzy przeswit....nie chce obnizac julki bo przykazdym wjezdzie do garazu byla by obcierana :P juz probowalem z autem zastepczym....

Interesuje mnie, czy na te 18 co mam moge zalozyc wyzsze opony moze inny rozmiar nawet? mam teraz 225/40 R18 a wydaje mi sie ze dla wygladu lepiej 45 by wygladaly no i oczywiscie troszke wiecej komfortu byloby :)

g.jpg

Ostatnia edycja:
juz jakis czas temu zalozylem te czarne Wolfrace'y i tak to wyglada:
250.jpg

251.jpg

btw. te felgi waza 8.2kg, natomiast po zdjeciu zwazylem oryginalna 17 - 11kg

na prostych kolach nie mam akurat, ale bardziej z boku, choc tez nie calkiem
260.jpg

17, pojda na zimowki, a na kolejna wiosne bede szukal 18, tez czarnych szprychowek ;)

Amortyzatory
Powrót