Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zgadza się"Telefony" wystawiane przez alces1 które mam u siebie są produkcji polskiej przez Ronal
Niedawno kupowałem 1 szt. w ASO . Jedyne 1900 zł / szt (około). Jeśli rodzima produkcja oznacza taki poziom cen to ja dziękuję bardzoWybierając 18stki wspieramy polski przemysł![]()
Witam,
Mają być China.. Producent ZCW. Na moich fabrycznych są dokładnie te same oznaczenia co na tych z aukcji (fabryczne mam dokładnie ten sam wzór). Pojechałem nawet do ASO z felgą z aukcji aby ocenili czy oryginalne. Oczywiście 100% gwarancji nie chcą dać, bo daliby gdyby oni zamówili i przyszły z centarali.. Cena jednej sztuki w ASO to ok. 1322 zł.. Z tym, że dekielki są nieoryginalne w mojej ocenie i raczej mam rację (w ASO w zasadzie też mi to potwierdzili). Pytałem nawet o cenę oryginalnych dekli w ASO.. 141 zł sztuka.. Pisał ktoś, że ten wzór został wycofany z oferty i tylko w Polsce jeszcze są dostępne.. Z tego co widzę to ten wzór występuje i można go wybrać w konfiguratorach.. (sprawdziłem Niemcy i Francję). Ja generalnie jestem podejrzliwy przez np. podrabiane przez Chińczyków zegarki.. ale jeżeli ktoś ma twierdzić, że te felgi są nieoryginalne przez napis China to uspokajam..Jeżeli chodzi o wygląd, to o gustach się nie rozmawia.. mi się podobają
i teraz mam dwa komplety zima/lato..
Mam pytanie co do tych felg - zakładałeś je już? Ile zostaje miejsca między felgą a zaciskiem po naklejeniu ciężarków wyważających?
bo specjalnie na zimę mam ... inne 18stki.