jak chcesz to zawsze mogę się zamienić na nówki zwykłe - wtedy dopasujesz co chcesz łącznie z 16- stkami![]()
jak chcesz to zawsze mogę się zamienić na nówki zwykłe - wtedy dopasujesz co chcesz łącznie z 16- stkami![]()
Aż tak nie rozpaczam ale dzieki za propozycję
Swoją drogą co uważacie o pirelli p7 blue opinie ma niezłe generalnie
Ostatnio edytowane przez domin ; 10-01-2018 o 16:21
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 19-01-2018 o 10:06
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
dzięki, też trochę naleśnik, ale wiem teraz czemu u prezes01 wygląda jakby był niższy profil - on ma felgi 9" i naciąg a Ty miałeś 7.5" szerokie? Te moje które chce dac do Giulietty mają 8", ciągle mam dylemat czy wsadzać tam 225/40R18 czy kombinować z jakimś innym (235/40 lub 225/45) i dystansami
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Ja tam małe kupuje 225/45/17 ale to dobra informacja że Też Ci się dobrze jeździło![]()
teraz mam 225 45 R 17 i nie widzę różnicy w komforcie w porównaniu z 225 40 R18
To dobra informacja!
ori turbina 18 cali w czarnym połysku