Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nadal nie łaczy się..
Nie mam tego, ale pewnie działa przez Bluetooth. W androidzie Jest coś takiego w opcjach Bluetooth- "Wykrywalny- włącz wykrywanie widoczności urządzenia". Masz to zaznaczone? Tylko, że to jest bezsensu bo u mnie na 2.1. Widoczność jest jakieś dwie minuty. "Możliwe do wykrycia przez.."
Trochę durne to.
Mały off top: U mnie Barnio do Samsunga mam dość lakoniczny manual bez szczegółów. Dzięki za wyjaśnienie mi tego![]()
W iPhone jest tak samo. Najlepsze jest, ze do potwierdzenia przepisania ksiazki adresowej zamiast szukać który klawisz na kierownicy potwierdza te operacje wystarczy powiedzieć "TAK". Rozwaliło mnie to w momencie zakupu JulkiJedna poprawka. Ustawienie długości czasu widoczności nie ma nic wspólnego z czasem parowania i brakiem możliwości dzwonienia. To jest po prostu czas, przez który urządzenie może być widoczne dla innych, np przy pierwszym parowaniu. U mnie w HD2 (WM6.5) i teraz w Samsung Galaxy S II (Android fabryczny PLUS i później Samsung) po chwili od sparowania następowało pytanie Blue&Me o przepisanie kontaktów i pojawiał się komunikat po zakończeniu.