Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z moich dwóch napoje które pijam wypadająMuszę przyzwyczajenia zmienić bo albo za cienkie butelki i wypada albo za wysokie i podłokietnik przeszkadza
Twoja wypowiedź w tym miejscu jest jak najbardziej trafiona. Moje zauroczenie marką rozpoczęło się właśnie od 147-ki. A temat poruszyłem tutaj, bo sporo osób narzeka na swoje auto, ale jak zapytasz co kupić to oczywiście AREdit: Wiem, że temat dotyczy Julki, ale autor w poście napisał, że to szukanie ideału i narzekanie może być związane z każdą Alfą.
pierwsze auto 147 wbrew opinii wszystkich potem kolejne modele AR i tak juz zostalo...przez chwile byl moment zwatpienia czy nie kupic E92/93 BMW, ale ostatecznie alfa we mnie wygrala
Styl zycia objawy wirusa kilka przykladow: auto czesto ma nadawane imie, przesadna dbalosc o czystosc w srodku i na zewnatrz, wynajdywanie pretekstow zeby nia pojezdzic, nadwrazliwosc na punkcie auta, niechetne dzielenie sie kierowaniem..., radosc za klolkiem, po zgaszeniu silnika, czesto chec pozostania w srodku, czeste spogladanie z usmiechem na zazdrosne spojrzenia przechodniow ew kierowcow w szarych samochodach (nie mylic z wywyzszaniem sie), po wyjsciu z auta ogladasz sie by spojrzec na nia itp, jakas specyficzna wiez laczaca posiadaczy, ktorzy lubia sie spotykac, potrafia siedziec w sumie bez specjalnego celu i gadac godzinami o bellach, kultura wlascicieli i wlascicielek; to nie tylko samochod, na pewno nie uzytkowy, nie jemy w niej, do srodka w kapciach, wiele jej wybaczysz i wydajesz irracjonalne czasem pieniadze zeby ja doposazyc i upiekszyc, czasem zazdrosc drugiej połowy lub po prostu przekazanie wirusa dalej, ewentualnie wirus mutuje czego efektem jest posiadanie wiecej niz jednej alfy
Posiadacze z reguly to ludzie bezkompromisowi, indywidulaisci, lubiacy piekno, doceniajacy sztuke, emocje, nie podatni na opinie ogolu, idacy swoja droga, nie myslacy racjonalnie, idealisci, zakreceni pozytywnie ludzie
AR to utopia a jakze![]()
nie jemy w niej
Ojejku, są jednak tacy!.
Ja w mojej dodatkowo nie piję![]()
Ojejku, są jednak tacy!Ja w mojej dodatkowo nie piję
.
Też się do takich zaliczam, chociaż jak już czekałem na Julkę to starej 147 pozwoliłem się pobrudzić![]()
To jest zrozumiałe, już uczucie przelałeś na nową BellęSwoją drogą Juleczki są piękne... Zresztą każda AR wyzwala, przynajmniej we mnie, potrzebę niezwykłego dbania o nią
![]()
Ja w swojej jeżdżę sam, żeby się z innymi nie dzielić frajdą z jazdy . Ja to jestem dopiero egoistaAlfistaOjejku, są jednak tacy!Ja w mojej dodatkowo nie piję
.
Ja w swojej jeżdżę sam, żeby się z innymi nie dzielić frajdą z jazdy . Ja to jestem dopiero egoistaAlfista
pierwsze auto 147 wbrew opinii wszystkich potem kolejne modele AR i tak juz zostalo...przez chwile byl moment zwatpienia czy nie kupic E92/93 BMW, ale ostatecznie alfa we mnie wygrala
Styl zycia objawy wirusa kilka przykladow: auto czesto ma nadawane imie, przesadna dbalosc o czystosc w srodku i na zewnatrz, wynajdywanie pretekstow zeby nia pojezdzic, nadwrazliwosc na punkcie auta,![]()