D
Drag-On
Guest
Tylko, że w Alfie to tryb A jest do jazdy w "trudnych warunkach pogodowych" więc chyba ciężko mieć pretensje do trybu N 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie do końca z A również co któreś odpalenie wraca do N. Mniej więcej jak to zaobserwowałem co 2-3 odpaleniaDo N wraca tylko z trybu D. Jeśli masz ustawiony N lub A, to po ponownym włączeniu silnika będzie ten sam tryb.
nie do końca z A również co któreś odpalenie wraca do N. Mniej więcej jak to zaobserwowałem co 2-3 odpalenia![]()
To ruszaj kolego w trybie A, na oblodzonej drodze julka w tej konkurencji jest mistrzem, na światłach zostają nawet samochody z napędem na 4 łapy
Zrobiłem sobie dziś test trybu A vs Astrą IV (tak z ciekawości bo spadł świeży śnieg) - Ta sama droga ten sam kierowca i ten sam śnieg. Próba przejechania odcinka około 1000m ze startu zatrzymanego - na tyle dynamicznie by na ile to było mozliwe.
Faktycznie jest tak jak napisał Maciek-156. Moje odczucia są takie że system działa płynniej, mniej nerwowo i tym samym mniej daje o sobie znać użytkownikowi - efektem tego jest dożo lepsza dynamika ruszania w Julce.
nie do końca z A również co któreś odpalenie wraca do N. Mniej więcej jak to zaobserwowałem co 2-3 odpalenia![]()
) Spróbuj naładować akumulator, u mnie pomogło na okolom dziewicę miesięcy. Identyczny ptoblem dotyczy NAVI, otwiera się i zamyka według własnego życie. Oczywiście ASO, 10 mieś. i cisza.
Mówisz o pracy układu przy zarzucaniu w zakręcie?Dźwięk jaki się pojawia w momencie uślizgu jest po prostu straszny, nie wiem nawet jak to opisać, takie "trybienie"Koła się blokują całkowicie, ale z drogi ostatecznie nie wypadam.