[Giulietta] Chlapacze do Julki

Ciastek C

Nowy
Auto
Escorcik ;)
Hej ponieważ nie pamiętam gdzie był poruszany :confused: temat chlapaczy a że byli zainteresowani tym tematem niektórzy
to z pewnym opóźnieniem ale wrzucam obiecane foty ;) z róznych pozycji, żeby mniej więcej dać efekt:)

jak się to wygląda, każdy sam musi ocenić :)
u mnie, w serwisie jest za 154zł bodajże :)
prego:
IMAG0090.jpgIMAG0091.jpgIMAG0092.jpgIMAG0093.jpgIMAG0094.jpgIMAG0095.jpgIMAG0096.jpg

no to sobie oglądajcie i oceniajcie;)

Dla mnie profanacja , ale nie jeden dziadek pewnie kupi .
PS. przodu nie masz ?

Dla mnie profanacja , ale nie jeden dziadek pewnie kupi .
PS. przodu nie masz ?

No fakt. Rzut zupełnie od tyłu jeszcze jakoś. Ale z boku i z ukosa już słabo. Szczególnie, że tak wystaje poza obrys zderzaka. Szczególnie przy moim kontrastującym czerwonym kolorze musiałoby tragicznie wyglądać. Do tego ta faktura opony sama w sobie ciekawa ale przy takim wykonaniu wygląda jakby obcięto kawałek starej opony. W folderze wygląda, a jak, o niebo lepiej. Czyli tylne można odpuścić. Ciekawe, jak zrobią przednie.

no ja od razu mówiłem, że te chlapacze to porażka... a przednich w katalogu nie znaleźli...powiedzieli, że co najwyżej jakieś uniwersalne z allegro można dopasować :vollkommenauf::suicide:

Przednie jak już pisałem ze względu na lakier progów też lepiej odpuścic...

Przednie jak już pisałem ze względu na lakier progów też lepiej odpuścic...

Bardziej ze względów estetycznych jeśli już. Ale to się okaże, jak pojawi się coś konkretnego. Metan pisał, jak zamontować, żeby się progi nie niszczyły.

Amortyzatory
Powrót