Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A szkoda ... przy obecnym rozwoju technologii ogniw i całej reszty włosi drepczą w miejscu ;/
a ja właśnie w takiej prostocie widzę bdb rozwiązanie. Zero komplikacji- wielu producentów nawet wymianę aku sprowadziło do "technologii kosmicznej", byle tylko złupić właściciela na serwisie. NIe dajmy się zwariować- to celowe komplikowanie prostych rozwiązań.
Tu problem jest inny -większość właścicieli pad aku rozwiązuje jego podmianą pierwszy lepszy i gotowe nie sprawdza stanu nowego aku czy poboru prądu i ładowania.
Zwykły multimetr z marketu za 16 zł.
Naładowany powinien mieć ok 12.7 V
ok, a jak zmierzę i wyjdzie niżej to co? jak go doładować? czy niższy wynik oznacza akumulator do reklamacji? kupowałem w intercarsie więc raczej nie podróba, myślę też, że nie leżak magazynowy bo oni raczej dużo sprzedają, chociaż wszystkie do Julki mieli przecenione akurat
[MiTo]
Jaki aku polecanie do Mito 1.4T MA 135KM z systemem S&S?
Bo się okazuje, że po kliku dniach stania rozrusznik słabo kręci i muszę kupić nowy aku.
Czy może nie kombinować i wziąć oryginalny/dedykowany w ASO?
jest w instrukcji, że S&S nie działa gdy systemy wyczuwają zbyt niskie napięcie aku - masz już zbyt słaby /wyeksploatowany aku,
od 2010 ? i tak nieźle. Ja miałem to samo, w lecie S&S działał, w zimie juz nie bardzo, wymieniłem 2 tygodnie temu (stary aku był oryginalny z 2011 roku),
znowu działa S&S i trzeba go wyłączaćw sumie to jak nie działał to mi nawet pasowało
![]()