Na mój gust język czeski albo słowacki, patrząc na kwoty, raczej EUR, czyli Słowacja. Jakieś 67 tys. za podstawową wersję, czyli nie jest chyba tak źle.
Na mój gust język czeski albo słowacki, patrząc na kwoty, raczej EUR, czyli Słowacja. Jakieś 67 tys. za podstawową wersję, czyli nie jest chyba tak źle.
Ostatnio edytowane przez radosuaf ; 04-05-2010 o 13:00
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
nie wiem czy już był ten filmik
ale marketing podstawą handlu. świetne video i Piękna Alfa
http://moto.onet.pl/1608494,3,artykul.html
proszę pamiętać że w polsce cena będzie na pewno inna ( większa) a tak a propo dzisiaj miałem przyjemność macać giuliette na żywo i powiem wam dziwny jest ten samochód
bardzo wyczerpująco napisałeś, dlaczego dziwny i jak (oraz gdzie) macałeś. Nie ma to jak klarowny, sensowny wpis)
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
wieczorem zasiąde przed kompem i opisze nawet załącze pare zdjęć. niestety bardzo nie bede sie rozpisywać ponieważ nie pozwolono mi oglądnąć całości.
mały update ponieważ tak mnie zbesztaliscie pojechałem jeszcze raz i ofociłem(20 zdjęć) i pooglądałem dokladniewieczorem zasiąde i napisze
![]()
Ostatnio edytowane przez jamrozw ; 05-05-2010 o 19:45
Pełen cennik:
Słowacja - http://www.alfaromeo.sk/files/Cennik_Giulietta_DI.pdf
Czechy - http://www.alfaromeo.cz/files/Alfa_Giulietta.pdf
Polska jak zwykle na szarym końcu...
pierwszy rzut oka
charakterystyczne tylne lampy i duży napis pod znaczkiem i ten kolor samochód który oglądałem z daleka był czarny ale z bliska wpadał w brąz (efekt czerwonych drobinek) piękna linia samochodu niestety do momentu jak dochodzimy do przedniej maski. Przód samochodu coś z nim nie tak cieżko powiedzieć co ale nie pasuje to do reszty samochodu i efekt ten pogłębiają zbyt duże lampy przednie, ale może poprostu trzeba się do tego przyzwyczaić mam nadzieje że styliście w końcu zrobią coś takiego jak przód 159.
środek
deska rozdzielcza jest czymś nowym nie licząc licznika który jest połączeniem mita i bravo natomiast cześć centralna to juz zupełnie inna bajka przełączniki lam przeciwmgielnych i blokada nie sa przyciskami tylko przełącznikami tak jak w mini cooperze no i to zintegrowane radio w desce i ekranik który wysuwa się z górnej części deski o dziwo wydaje mi się ze musi być w wyposażeniu standartowym , fajna krótka dźwignia zmiany biegów , oczywiscie przełącznik DNA dore wysokie fotele w wersji oglądanej czerwona skóra niestety tylna kanapa to już lancia delta nie bardzo sie wysilili, boczki drzwi całe czarne zastosowane materiały jak w mito.
nie chce krakać ale grupa fiata zabija historyczne modele przykładem jest lancia delta,wydaje mi się że podobnie będzie z giulietta zamiast agresywnego samochodu z zacieciem sportowym otrzymujemy miękką limuzyne no moze wersja QV bedzie sportowa ale to się okaże w praniu.
sorry za jakość zdjęć to tylko aparat z telefonie
Ostatnio edytowane przez jamrozw ; 05-05-2010 o 22:26
To jest ASO Bielsko-B. i czy może każdy zobaczyć ?