Już tak tego lancerka nie karajcie brutalnymi opiniami. Krówka opasła jest, fakt ale z przodu istny wku..wiony rekin!
Już tak tego lancerka nie karajcie brutalnymi opiniami. Krówka opasła jest, fakt ale z przodu istny wku..wiony rekin!
No dobraNiemcy zepsuli Julkę:
http://translate.google.pl/translate...&sl=auto&tl=pl
Nie wiem co z tym pedałem, skrzywił się czy jak?![]()
hmm...."wciśnięty twardy, regulacji gazu jest przesunięta nieco w lewo na końcu płyty z tworzyw sztucznych rasę, blloccato pozostałe poniżej. "
Może Bujak to przetłumaczy? To raczej w jego języku....
Mi zderzak w Julce bardzo się podoba - dodaje agresywności w wyglądzie, szczególnie gdy patrzymy na auto z boku.
Byłem u delara Alfy i prawie zamówiłem JulkęByłem już pogodzony z wersją progression gdy okazało się, że w siatce jest pomyłka i nie można domówić pakietu premium do tej wersji. Tylko do distinctive
Czyli jeśli progresion to tylko golizna a distinctive to już przerażające kwoty. W Lancii dostałem jeszcze lepsza cenę i nawet przejechałem się Deltą. Nawet fajny samochód ale ... brakuje mu agresji w stylu jazdy. Turbina dość późno się budzi co nie prowokuje do szybkiej jazdy. Jestem pewien, że w Alfie będzie dużo ostrzej. Tylko ta cena . . . dla mnie silnik jest ważniejszy niż wyposażenie ale nie chciał bym wywalić 80 tys. i nie mieć nawet aluminiowych felg.
Mechanizm pedału dość dobrze sprawdzony jest w Grande i Mito i nie było z nim usterek. Ciekawe co za poddostawca to dostarcza, bo centrala wtrysku z którą on współpracuje to BOSCH me 7.9.10. Pedał może też-a zatem mamy sabotaż![]()
W linku jest, że to wina tego plastiku koło pedału
Jeszcze chamsko zdjęcie przycięte tak, że nie widać całego pedała![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 11-06-2010 o 17:49
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
No to jakis debil musiał to tak wcisnąć na chama że się zahaczyło jedno o drugie. Ale jak się jest grubym bawarczykiem z serdelkowatymi girami które ważą więcej niż ja sam to nie dziwne. Choć zastanawia mnie jak można było cały pedał hamulca z plastiku zrobić. Chyba że w środku jest zbrojonyjakimś drutem.
Pług nie dodaje agresywności, ma być "sporty" i jest. Jakby go nie było każdy by pisał że w jakimś niemieckim modelu jest a alfa taka sportowa i tego nie ma. Zresztą zderzak to żaden problem. Jeszcze się auto u nas w salonach na dobre nie pojawia już będzie po tuningu w jakiejś firmie. Jak w mito zrobili drzwi otwierane do góry to i z tym dadzą radę.
BTW taki SLS AMG też ma jakieś czułki, światła w układzie pionowym(czyli mumin), jeżdżą po nim że wygląda jak żaba z rurką w tyłku a nie ma chyba faceta który nie chciał by go mieć.
Ostatnio edytowane przez metan ; 11-06-2010 o 18:37