Górnik nie jest wulgaryzmem. Nie żebym robił z Ciebie głupka, ale z jakiś względów jest to wygwiazdkowane. Ja tu osobiście wulgaryzmów nie widzę.
Alfa jest dla pasjonatów i nie mam ku temu wątpliwości, Golf jest autem dla mas. Tu się zgadzamy, ale stylizacyjnie Alfa już tak bardzo się nie wyróżnia. Na szczęście zostało scudetto- jedyny wyróżnik, który przyłożony do Golfa VI sprawiłby, że całe forum zmieniło by zdanie na temat tegoż niemieckiego auta. No może nie całe. Gdybyśmy się wszyscy zgadzali forum było by nie potrzebne. Wyzbywając się wszelkich sentymentów i zasłaniając znaczek stylizację 149 spuściłbym po brzytwie. Nie podoba mi się.
159 to ostatnia piękna Alfa. Do tego czasu. Mam nadzieje, że mitycznego już nie mal 169 nie zrobią pseudo 8C.
kim kolwiek ten Figaroo jest - od takich rzeczy jest PW, a nie ogólny. Skoro tak bardzo razi Cię słowo na g i wypominasz innym brak poziomu to sam daj przykład i nie rób osobistych wycieczek nabijając sobie licznik postów, robiąc tym samym OT.Figaroo - jak byś miał jakiś poziom, to byś się powstrzymał od tych głupawych postów, szczególnie, że jesteś moderatorem.