Zaparz sobie melisy i nie oglądaj już Giulietty, bo źle Ci to na zdrowie działa... Po co się denerwować?
Zaparz sobie melisy i nie oglądaj już Giulietty, bo źle Ci to na zdrowie działa... Po co się denerwować?
Napiszmy petycje do Fiata żeby Zaraz zamknął na amen Alfę Romeo, bo się Jednemu Fanowi marki w Polsce Giulietta nie podoba.
Może Marchionne przyśle Ci jedną Giuliette na własność żebyś się do niej przekonał![]()
JEDNEMU sie nie podoba, Enemems? No nie żartuj)) Wyrażam swoje zdanie, nie zamierzam sobie parzyć ziółek.
Oczekiwałem zaj...istego auta, z genialną stylizacją, które powali na kolana konkurencję w swojej klasie.
I co otrzymam? Klona Mito, z boczkami od dacii))) dziwisz się, ze sie wku...wiam?
PS. Przy okazji też daję okazję do dyskusji, burzliwej wymiany opinii, zdrowego krytycyzmu w miejsce padania na kolanaOżywczy powiew na forum.
http://fiergloo.blogspot.com lub http://fiergloo.pl/ - moje spojrzenie na motoryzację
2007-2008: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v
2008-2018: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v Automat
2014-....: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL
2018-2021: Lancia Kappa 2.4 JTD 10v
2021-....: Alfa Romeo 159 1750TBi
Co by tu jeszcze wymyślić, zeby dobić z ilością wpisów w wątku do 1000? Boczki i plastiki już przerobione... mumin też. Linia boczna a la i30 również... Tył jak nowa astra też....
macie jakieś pomysły?
Może coś jeszcze o Marchionne i Lidlu?
Jak znam życie, to od spodu też wygląda tandetnie.
No to co powiecie o Tylnych światłach ?
Tył wygląda w tym aucie najlepiej. Wygląda dobrze. Przyklasnąłbym mu ale:
a) tyłem nie da się ciągle jezdzić
b) zerżnięty jest bezczelnie z astry IV. Dokładnie ten sam zarys, obrys klapy, kształt świateł z grubsza, tylna szyba. Być może to astra zerżnęła ale na rynek to ona weszła pierwsza.
Gdzie ty tam widzisz światła od Astry?
Tyłem może się nie jeździ, ale Tył najczęściej widzą ludzie w autach które wyprzedzasz
zarys, kształt kloszy, jest niemal identyczny. Szersza częśc na zewnatrz, węższa zachodzi na klapę, ten sam zarys.