Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
hmm 5 stron i tylko: "błędy usunięte" - co zresztą już było na poprzedniej stronie z dopiskiem "wróciły"
nie wiadomo co było przyczyną?
Błędy usunięte, czy usunięta przyczyna ich wystapienia? Jeśli tylko to pierwsze to powrócą w niedługim czasie....
no nie wiadomo.
Jak to powiedział pablo: Usunięty skutek, ale przyczyna nadal gdzieś siedzi w aucie niestety .
żeby nie było zbyt fajnie..... Wczoraj w nocy wszystko wróciło do normy- nie dało się jechać, max. 80km/h, o wyprzedzaniu nie było mowy. Koszmar.
Zawsze wkurzają mnie małodociekliwi mechanicy - jeśli ktoś nie znalazł przyczyny, a tylko usuwa błędy to najzwyczajniej nie powinien brac kasy, bo nic nie zrobił... Potencjometr pedału przyspieszenia wymieniony?
a k u m u l a t o r
Zawsze wkurzają mnie małodociekliwi mechanicy - jeśli ktoś nie znalazł przyczyny, a tylko usuwa błędy to najzwyczajniej nie powinien brac kasy, bo nic nie zrobił... Potencjometr pedału przyspieszenia wymieniony?
a k u m u l a t o r
O akumulatorze pisałem już jakiś czas temu - niestety zdarza się tak że akumulator z pozoru dobry (własnie na 100%) nie daje odpowiedniego prądu rozruchowego podczas rozruchu lub ma chwilowe zwarcia wewnętrzne (najczęściej wykruszona masa czynna zalegająca wewnątrz robi chwilowe zwarcie po wjechaniu autem w jakiś dołek). Skoro to fabryczny akumulator, który jest w tym aucie od nowości to jest to więcej niz prawdopodobne. Jesli błąd potencjometru pedału przyspieszenia powrócił to jest on do wymiany i żadne czyszczenie styków niestety nie pomoże.
Fabrycznie montowane akumulatory niestety są źle dobrane jeśli auto miało system S&S - ten system je w krótkim czasie wykańcza...
Bo ??? Zafundujesz nowy ???
Testowaliśmy i jest 100% sprawny.
Poza tym akumulator do systemu S&S jest inny niż do auta bez niego i nie jest niestety tani.