... albo nie wezmie bo już go nie będzie. Od kiedy kupiłem Giuliettę nagle zrobił się ich wysyp na mieście hmm ciekawe czyżby popyt wzrósł właśnie ze względu na lift? Akurat w momencie jak ja kupowałem samochód (a chciałem zamówić i byłem gotowy czekać na niego trzy miesiące) już nie można było zamówić przedliftowej wersji z fabryki bo linia zamówień zamknęła się w połowie sierpnia więc kupiłem ze stocku. And I'm very happy with this.
Co będzie to wezmęBose i navi odpuszczam, smartfona mam na tyle dużego ze spokojnie wystarczy jako navi, a głównie po Wawie się poruszam(znam miasto na pamięć) Głośniki zawsze idzie wymienić
Najważniejsze aby była czerwona w manualu i miała pakiety Premium,Sportiva
Dzisiaj siedziałem w Julce po lifcie. Kierownica zdecydowanie fajniejsza, fotele mają również lepsze boczne trzymanie i siedzisko jest lepiej ustawione. Szkoda, że listwa z przełącznikami została zastąpiona przyciskami, które zostały wciśnięte gdzieś po prawej stronie obok kierownicy. Ekran bez sęnsu, ale takie to dzisiaj czasy. Wejście USB jest teraz przy przełączniku DNA. Tutaj ktoś pomyślał. Skóra na kierownicy jest fajniejsza niż dotychczas. No i od marca QV będzie mięc 240 km i będzie dostępna tylko z TCT.
A poza tym to nic się nie zmieniło - ach no tak, grill jest trochę inny. Ale to taki detal, że tylko fani AR zauważa. Last but not least, klamki są teraz chromowane.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Super że klamki poprawili. Czy gałka zmiany biegów jest aluminiowa zamiast tego niefajnego plastiku? Czy siedziałeś może w wersji exclusive, chodzi o mi o Twoją opinię na temat tapicerki skórzano-materiałowej?
Uwierz mi - plastikowa jest 100% lepsza od aluminium.
Zona w C3 Picasso Exclusive ma aluminiową - dobrze wygląda i to jest jej koniec zalet. Jak tylko jest trochę chłodniej to jest niemile zimna w dotyku, a w zimą bez rękawiczek nie jesteś w stanie zmienić biegu bo ręka momentalnie drętwieje od zimna gałki.
P
Ostatnio edytowane przez barnio ; 06-11-2013 o 23:49
We wszystkich salonach już stoi poliftowa? Chętnie bym obejrzał w Katowicach![]()