Witajcie!
Kupiłem auto
Alfa Romeo 159 2.2 JTS
Data produkcji: 09.2007
Przebieg: 145 000 km (wygląda na to, że prawdziwy)
Kraj pochodzenia: Włochy (świeży import)
Kolor: (wygląda na) Nero Carbonio
Wersja: Exclusive
Auto wymaga drobnej naprawy blacharsko-lakierniczej oraz kilku interwencji mechanicznych, ale jestem zadowolony z jego stanu. Silnik igła, zawieszenie sztywne i bezgłośne, stan ogólny dobry. Wyposażenie, mimo że Exclusive (czyli włoski Distinctive), to trochę biedne, co rekompensuje niska cena zakupu. M.in. czujniki parkowania jedynie z tyłu, brak navi (swoją drogą to "zwykłe" radio emituje dźwięk dość kiepskiej jakości w porównaniu do ConnectNav), pozostałe zwyczajne elementy wyposażenia dają spore pole do manewru w przyszłości.
Nie działa regulacja wysokości świateł (taki standard w moim przypadku
), za to cała reszta elektryczna o dziwo bez zarzutu. Do wymiany czujnik ciśnienia oleju (puszcza olej), tarcze + klocki i dodatkowo występuje zapocenie w okolicy uszczelniacza półosi. Drobiazgi 
Normalne zdjęcia dodam jak umyję i nawoskuję gdzieś w bliżej nieokreślonej przyszłości
Szerokości!
PS. Dziś wyjątkowo auto nocuje pod chmurką, garaż jeszcze nie do końca przygotowany
Kupiłem auto
Alfa Romeo 159 2.2 JTS
Data produkcji: 09.2007
Przebieg: 145 000 km (wygląda na to, że prawdziwy)
Kraj pochodzenia: Włochy (świeży import)
Kolor: (wygląda na) Nero Carbonio
Wersja: Exclusive
Auto wymaga drobnej naprawy blacharsko-lakierniczej oraz kilku interwencji mechanicznych, ale jestem zadowolony z jego stanu. Silnik igła, zawieszenie sztywne i bezgłośne, stan ogólny dobry. Wyposażenie, mimo że Exclusive (czyli włoski Distinctive), to trochę biedne, co rekompensuje niska cena zakupu. M.in. czujniki parkowania jedynie z tyłu, brak navi (swoją drogą to "zwykłe" radio emituje dźwięk dość kiepskiej jakości w porównaniu do ConnectNav), pozostałe zwyczajne elementy wyposażenia dają spore pole do manewru w przyszłości.
Nie działa regulacja wysokości świateł (taki standard w moim przypadku
Normalne zdjęcia dodam jak umyję i nawoskuję gdzieś w bliżej nieokreślonej przyszłości
Szerokości!
PS. Dziś wyjątkowo auto nocuje pod chmurką, garaż jeszcze nie do końca przygotowany
Załączniki
Ostatnia edycja: