• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[GTV] Rosso GTV by Patryczos

Sezon 2023 rozpoczął się nam w sobotę 18 marca. Wystarczyło podmienić akumulator, sprawdzić olej, płyny, ciśnienie w kołach, zatankować i po paru miesiącach stania w garażu wyskoczyliśmy od razu gdzieś w kieleckie lasy. 355km pykło w weekend bez zajęknięcia. Uwielbiam ten samochód!

14.jpg

15.jpg

dobra ekipa, szkoda że ze zlotem grupowym coś w tym roku cisza

Moim paździerzem jeszcze wstyd się pokazać, ale zazdroszczę spotkania. Świetny klimat 916

Jakby coś to GT też ma się dobrze ;) W weekend zajęliśmy się lakierem: mycie, deironizacja, odtłuszczanie, potem Shiny Garage Glaze i wosk Soft99 Fusso:

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Lustro jak sie patrzy !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dzięki panowie! A ostatnio przy ładnej pogodzie trafiła się okazja wybrać się razem na chillout po rejonach:

9.jpg

10.jpg

11.jpg

- - - Updated - - -

oczywiście zużyte tuleje zwiększają efekt

Tutaj też myślę dochodzi efekt lekkiego przekłamania na zdjęciu.
U siebie mam bardzo delikatny negatyw, a na niektórych fotach wychodzi, jak po ostrym tuningu ;)

Patryczos, o felgach już chyba pisałem, ale jeszcze raz napiszę, że pasują idealnie!!!

Tutaj też myślę dochodzi efekt lekkiego przekłamania na zdjęciu.
U siebie mam bardzo delikatny negatyw, a na niektórych fotach wychodzi, jak po ostrym tuningu ;)

Patryczos, o felgach już chyba pisałem, ale jeszcze raz napiszę, że pasują idealnie!!!

Dzięki!!! :D A podpowiem, że jest szansa żeby próbnie przymierzyć do niej inne felgi, choćby na chwilę, będzie ładne porównanie. Ale póki co ciiiicho :D

A w zeszły weekend miejsce miał kolejny spocik, łącznie było 9 "916" - co daje całkiem dobry wynik:

No niezły ten spocik!
Bardzo ładne sztuki się widzę zjechały :)

Patryczos, a z innej beczki, jak sprawuje się JTS w GTV? Jesteś zadowolony z osiągów?

A co tam będziesz przymierzał innego, uchylisz rąbka tajemnicy?

Amortyzatory
Powrót