XJ6
Nowy
- Auto
- AR Giulietta 1.4 TB Sport + LPG Tartarini EVO 01
Alfa Romeo Giulietta Sport Wersja
Dzień dobry!
Z racji tego, że zanim kupiłem swoje auto sporo się tu naczytałem i nadowiadywałem o waszych pojazdach, to chciałem przedstawić po zakupie swoją Giuliettę, kupioną m.in. po waszych zachętach
Trafiła się 1.4 120 KM, czerwona jak na załączonych zdjęciach. Wydaje się, że dość dobrze wyposażona: pakiety komfort, widoczność i tech z kamerą cofania plus: biksenony ze spryskami, koło zapasowe, alarm fabryczny, nakładki na pedały, na lusterka, ori dywaniki gumowe plus ori bagażnik dachowy plus asystent doświetlenia lawety. Reszty nie pamiętam
Aha - to mnie szczerze rozwaliło: instrukcja w języku polskim haha To w jakim ma być? W chińskim? Mam nadzieję, że auto będzie się spisywało dobrze. Póki co ledwo kilkaset km przejechane, ale wrażenia pierwszorzędne.
Czy ktoś tu ma wersję sport?
Bo wydaje mi się, że to wersja dość rzadko spotykana. Ma czarne wykończenie wnętrza.
Dzień dobry!
Z racji tego, że zanim kupiłem swoje auto sporo się tu naczytałem i nadowiadywałem o waszych pojazdach, to chciałem przedstawić po zakupie swoją Giuliettę, kupioną m.in. po waszych zachętach
Czy ktoś tu ma wersję sport?
Załączniki
Ostatnia edycja: