gindek
Użytkownik
Bardzo ładne podsumowanieSzacuneczek!!
Wciąż jesteś zadowolony z zakupu??
I tak i nie. Po zakupie absolutnie nic mnie nie zaskoczyło negatywnie, tylko i wyłącznie pozytywne doznania. Obecnie irytuje mnie skrzypienie foteli (ASO "nie słyszy"), "pierdzący" głośnik dolny w drzwiach pasażera oraz jakieś brzęczenie z okolicy lewego górnego tweetera od strony kierwocy w drzwiach (tutaj na bank to nie jest głośnik, ale rezonujący plastik), oraz hamulce które po nagrzaniu piszczą, za 10tkm czyli jakies 4/5 msc wjadą nawiercane tarcze Brembo z klockami EBC Green, może będzie lpiej, na piszczenie pomaga przyłożenie hamskie przyłożenie dyszy od myjki do styku tarczy/klocków/zacisków tak że woda się przez szczelinę tarcza/klocek przelewa.
Rok mam samochód i na parkingu się za nim oglądam
A tak żeby się troche rozpisać
Szukając samochodu kierowałem się:
+ 200km
+ tyle czerni w środku ile się da
+ dobre audio
+ fotele obite alcantarą, a jak skóra to wentylowana
+ benzyna
Lista była szeroka, ale prawdę mówiąc chciałem kupić 159/Brere z ostatniego rocznika produkcji
Ale zawsze stały daleko, a to Szwecja, a to Hiszpania. A jak były blisko to 70tys za Brere mnie nie zachęcało, np. w sztokcholmie stała świetna 159 rej. 2012 TI, 102t km przebiegu, 10tys euro, ale powrót ze sztokcholmu to 24/48h. W 50 tys chciałem się zamknąć z wydatkiem .... a i tak poszło dużo więcej na Julke XD. Ale jak trafił się samochód z przebiegiem, wyposażeniem i idealnym kolorem, to długo się nie zastanawiałem. Do absolutnie pełnej opcji z roku 2016 brakuje carbonu oraz elektro (foto?) chromatycznych lusterek zewnętrznych. W 2017 roku pojawił się pakiet audio z Alpine, może się kiedyś skusze.
Ostatnia edycja: