[Giulia] Veloce TI Misano Blue Carbon pack

Jesteś zadowolony z opon? Właśnie się do takich przymierzam. Jak z przyczepnością i głośnością, przy dużych prędkościach? Słychać je mocniej niż letnie?
Zrobiłem na nich póki co 1000km i mam wrażenie, że jest identycznie jak na letnich PZero 19" RF - głośność, prowadzenie, twardość. Nie mam porównania do innych opon, ale te zachowują się dokładnie tak samo jak letnie w każdej kwestii. Jeśli chodzi o przyczepność, to przy takich temperaturach ciężko ocenić, ale wczoraj 10stopni, mokre skrzyżowanie, pełen ogień na skręconych kołach i żadnego uślizgu, a więc póki co jest zadowalająco - na letnich tego nie próbowałem. A więc podsumowując - na razie jestem zadowolony.

boska... za każdym razem jak widzę Giulię na ulicy to mi tętno rośnie... Z żadnym innym autem tego nie mam - oddałbym dwie nerki za taką, za długo bym pewnie nie pożył, ale byłoby warto...:rolleyes: Wspaniały wybór... Owszem niemiecka konkurecja jest do bólu poprawna, może lepiej wykonana, może ma więcej bajerów... ale nie ma tego "czegoś" co przyspiesza bicie serca na sam widok i mieć nie będzie...

zgadzam się w 100%

Auto piękne, dobrze komponuje się misano z czarnymi detalami, bez chromów.
Konfiguracja marzenie, zazdroszczę zwłaszcza dechy w skórze.

Widzę, że sprzedajesz :( Badanie rynku czy na poważnie i już wiesz na co się przesiadasz?

Widzę, że sprzedajesz :( Badanie rynku czy na poważnie i już wiesz na co się przesiadasz?

Tak, jest możliwa cesja Julki - jeżeli ktoś będzie zainteresowany, to zapraszam: https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...a-veloce-ti-2-0-q4-280km-szpera-ID6CTgrx.html

Taki był plan - sfinansować z niską ratą, potrzymać rok, dwa i puścić dalej. Na ten moment w planach przesiadka na BMW M2C lub AMG A45s, ale wszystko zależy od tego jak przebiegnie cesja.

Można się zakochać ;) świetnie się prezentuje.

A czyli to pewnie Ty zagadywałeś moją żonę i się chwaliłeś, że Twoja Giulia głośniejsza... :)

Amortyzatory
Powrót