Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jakie felgi? 20 cali?
20”Jakie felgi? 20 cali?
Tęsknisz za muskułem?
Tomaz nie żartuj
Wbrew pozorom jazda mustangiem jest genialnym doświadczeniem i bardzo mi brakuje jazdy wolnossącym V8 RWD
Nie można tych samochodów jednoznacznie porównać ale i jeden i drugi daje niesamowite emocje i wrażenia z jazdy.
Witam,
Przedstawiam wam swoją nowa Włoszkę![]()
Stelvio Q
Pokaż załącznik 260863Pokaż załącznik 260864Pokaż załącznik 260865
Samochód w moich rękach od troszkę ponad tygodnia
Kilka zdjęć z lokalnych eventow poniżej.
Wcale nie żartuję.
Tak myślałem. Mocne turbo są szybkie. Ale wolne ssaki (a szczególnie V-ki) nawet jeśli są wolniejsze to mają to trudno definiowalne 'coś', takie złożenie tych kilku cech (reakcja na gaz, liniowość itd.) które powoduje, że chcesz do nich wracać. O dźwięku nie wspominając![]()
Porównywanie silnika V6 z genami Ferrari do przedpotowego v8 dla mnie jest jednoznaczne.
Wiadomo, każdy czasem ma ochotę na dobrego hamburgera ale nie można go porównywać do wykwintnego, włoskiego dania. A takim z pewnością jest Stelvio Q, jeden z najlepszych sportowych SUV ów na rynku. W ostatnim teście Motor-u przegrał tylko z Lamborghini URUS.
Porównywanie silnika V6 z genami Ferrari do przedpotowego v8 dla mnie jest jednoznaczne.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk