• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] AR 159 1.9 Jtdm 136km by lesiu

Auto
Alfa Romeo 156 i 159
[B]AR 159 1.9 Jtdm 136km by lesiu[B]

Cześć wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem alfy Romeo 159 z 2006 roku
Silnik - 1.9 Jtdm 136km 305 niutów
wersja SW
- Czerwone skóry w środku
- klimatronic
i wiele innych
obecnie na 16
W planach
założyć 17 na wiosne
malowanie scudetto na czarno

DSC_0222~2.jpg

DSC_0223.jpg

DSC_0225~2.jpg

DSC_0226.jpg

Szerokości

Ostatnia edycja:
te skóry już potargane masz, jaki przebieg?

Cześć alfa ma sie dobrze trwają poszukiwania 18 na lato, tydzień temu miała serwis olejowy
2.jpg

Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka

Cześć alfa ma sie dobrze ostatnio była dopieszczana pod względem mechanicznym :
Wymiana tarcz klocków i regeneracja zacisków tył
Wymiana łożyska koła, prawego dolnego wahacza
I do alfy wreszcie wpadły upragnione 18

DSC_1633.jpg
DSC_1634.jpg
DSC_1635.jpg

Wiesz, w gruncie rzeczy takie 18" to taki półśrodek. Niby lepsze niż komfortowe, mało imponujące 17", a jednocześnie zbyt mało wyraziste od 19"... Czyli takie nijakie cóś :)

P.S. Nie obraź się, ale te felgi 18" to wizualnie strasznie ciężkie kloce... Dla mnie - bez urazy - kompletnie nie pasują do AR 159.. Może do Opla pasują lepiej, chociaż wątpię...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót