• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[166] Grigio Chiaro 166 3.0V6 Sportronic by tomaz

• Autor wątku Autor wątku tomaz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Współczuję :(((
A tak się wlasnie zastanawiałem, czy jakiś urlop masz, bo auta ostatnio nie widziałem....

Masakra :(((

Współczuję. Mam nadzieję, że ubezpieczalnie nie będzie kombinować.

Na szczęście masz Alfę, bez czterech kółek nie zostałeś.

Tak, na szczęście mam Alfę. Jest czym się poruszać.
Dzięki chłopaki za wsparcie.
Czeka mnie teraz z tego co wiem oczekiwanie na umorzenie śledztwa... więc trochę czasu zejdzie.

Wstępnie chciałbym takie samo auto, bo bardzo mi leżało... ale czas pokaże. Na razie nie mam głowy i serca (ani kasy) do szukania kolejnej...

Alfa dopiero druga okazała się docelowa. Może z Audi też tak będzie?

Ale ale alfy nie zmieniales wbrew własnej woli :)
To jak i jest w takim wypadku z ubezpieczeniem? Daja kase czy auto? Ile wyceniaja?

Ale ale alfy nie zmieniales wbrew własnej woli

No wiem... :-/

Oczywiście dają kasę, przynajmniej w teorii. Powinni dać tyle, ile jest na umowie ubezpieczenia - wtedy pokryłoby koszt zakupu + to co wrzuciłem ostatnio w auto. Jak będzie w realu czas pokaże...

a jakieś auto zastępcze czy coś? żeby się nie okazało że sprawa będzie się ciągnąć miesiącami

Zastępcze dają tylko na kilka dni, więc nawet nie próbuje brać, skoro mam alfę... Szkoda zachodu.

Jeżeli poznańscy "fachowcy" są tak samo szybcy jak warszawscy, to części są już na olx i Allegro :(

Współczuję, beznadziejna sprawa!

Części równie dobrze mogły się już sprzedać na giełdzie w Przeźmierowie w niedzielę... takie klimaty u nas lokalnie.

mimo wszystko jakbyś fotki wkleił.to.może ktoś gdzieś by ja zauważył. może stoi w Koninie gdzieś pod marketem i "stygnie".

ja bym to naglosnil tu na forum. im więcej ludzi wie tym lepiej. na policję nie.licz. chyba że już "czekasz" na umorzenie i odszkodowanie i wuj z autem:sarcastic:

Ostatnia edycja:
Masa myślałem o tym, i żeby na Instagram wrzucić itd. ale jestem realistą w tym przypadku. To była profesjonalna akcja, auto pewnie już dawno za granicą, albo pocięte na części...
No chyba, że coś poszło nie tak, ale w takim wypadku odnalezienie np. wybebeszonego grata po kolizji jest średnio fajne, bo tak naprawdę zostajesz z niczym :(

Dokładnie... Z dwojga złego skoro było AC to lepiej aby się nie znalazł w takim przypadku.

przyjemność, jak zawsze....[emoji6][emoji106]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Fajny film, gratsy :) Kup długą lufę, wtedy efekt będzie miodzio! Mnie świerzbi, żeby pogonić jedno z aut i kupić sobie jakiś porządny aparat. To będzie powrót do korzeni, łaziłem kiedyś z analogiem. Jak nadeszły cyfry, zająłem się samochodami i fotografia poszła precz. Teraz za tym tęsknię...

filmik fajny Ale muzyka trochę za głośna imo

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Wiem Masa, ale dźwięk z telefonu był mega słaby, więc kolega zamaskował muzyką... Następnym razem mam nadzieję wyjdzie to lepiej :)

Garwanko aparat już jest, ale ja filmów kręcić nie umiem. Zostawiam to innym, ja mogę być kierowcą :P
Gdyby nie nawalił stabilizator, to film nakręcilibyśmy lustrzanką.

Amortyzatory
Powrót