Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To moja sąsiadkaDzisiaj(02.09) ok. godz. 15:15, ładna brunetka widziana w czarnej Alfie 166 na dużym rondzie, jechała w stronę ZUS'u. Ciekawe kto to? :>
Roszkowice to moja wiocha, ale dzis mnie tam nie bylo(jestem tam srednio co dwa miechy) Mowisz ze widzialed tam az dwoch...kurde to niebawem spoty beda w Roszko[emoji16]Dzisiaj widziałem w miejscowości Roszkowice koło południa 147 na ramkach a później po godzinie 18 widziałem czarne 159 na ramkach. Przyznać się czyje
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Mało tego to jeszcze widziałem zaraz za Roszkowicami 147 na ramkach na blachach EWI. Za jednym razem tyle AlfRoszkowice to moja wiocha, ale dzis mnie tam nie bylo(jestem tam srednio co dwa miechy) Mowisz ze widzialed tam az dwoch...kurde to niebawem spoty beda w Roszko[emoji16]
Bo to jest nowo poznana sąsiadka, jakieś 3 dni temu Mam nadzieję, że zapisze się do klubu- wizytówkę oczywiście dałem