• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Namysłów

stecek

Nowy
Auto
Była: 147 FL, Giulietta 2.0 JTDm Jest: Gje Te klekot
Witam,
Jako że od niedawna mieszkam w Namysłowie, widuje tutaj 159 na ramkach pod blokiem w którym mieszkam i 156 również na ramkach, kilka razy widziana na mieście pozdrowienia awaryjnymi były.
Jest nas tutaj więcej ? Może jakiś mały spocik w Namysłowie żeby się poznać nawzajem ?
Ogólnie Alf w Namysłowie bardzo dużo ale tylko te dwie widuje na ramkach.
Ja śmigam czarną GT na gejowych felach :D

cześć,
oczywiście że pozdrowienie awaryjnymi było. Ładnie to tak "szybko jeżdzić? " Dzięki tobie ostatnio trasę Brzeg-Namysłów pokonałem błyskawicznie:)
Jeszcze moja stara alfa miała ramki klubowe ale obecny właściciel je zdjął.
Felgi robią robotę, trzeba przyznać.
pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś na mieście.

Siemka, widzisz i tu zaczyna sie poblem jezdzi w namyslowie kilka klubowych alf ale sam widzis ze odzew w tym poscie jest maly.Ew, mozna sie spodkac i podjechac do chlopakow z kluczborka. Nie mamy do nich daleko a zawsze byloby nas wiecej.

wyskrobane z S6plus

Otwieram temat bo myślałem o piwie, które piję :)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Musimy sie umowic z kolegami z kluczborka(widzialem ze jest tam kilka zorganizowanych osob ) i umowic sie. Moze jeszcze ktos z okolic by sie przylaczyl.

wyskrobane z S6plus

ten weekend ma być ciepły. Może byśmy coś pomyśleli panowie?

Ja w ten weekend odpadam bo idę na weselę no chyba że w tygodniu wam pasuje po południu

Ja jestem codziennie po 17 wolny .sob/ niedz. dostepny 24/h nie ten weekend to inny. Trzeba sprobowac rozruszac to opolskie.

wyskrobane z S6plus

Za rozruszaniem jestem jak najbardziej za:) Ja też popołudnia mam wolne więc się dostosuję

Napisalem do chlopakow z kluczborka zobaczymy....

wyskrobane z S6plus

Pracuje do 17, moge sie spoznic . ale jestem jak najbardziej za

wyskrobane z S6plus

Amortyzatory
Powrót