• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośba o podpięcie pod komputer.

przemek1126

ZBANOWANY
Auto
156 JTS
Witam, szukam kogoś kto jest w stanie mi podpiąc moją alfę 156 2.0 jts pod komputer. Mam problem z abs i kontrolą trakcji. Jestem z Krapkowic. Najlepiej opole lub w pobliżu

W sobotę ok 18 będę w Opolu na WSB, jak chcesz to pisz PW i się gdzieś zobaczymy.

Spoko najprawdopodobniej jak nie będę w robocie to się pojawię. Masz tylko kabel czy cały interfejs?

Wysłane z mojego HTC One_M8 dual sim przy użyciu Tapatalka

kabelek od viakena z przełącznikiem + mes, fes.
Ew jak uda mi się dogadać ze sprzedającym to do soboty będę w posiadaniu CDIF/2.

Ok wielkie dzięki zgadamy się na tą sobotę :)

Wysłane z mojego HTC One_M8 dual sim przy użyciu Tapatalka

Ja mam niebieski kabel viakena i ELM 327. W tygodniu jestem w Opolu, chętnie pomogę.

Panowie !! Please pomóżcie babie z alfą. Coś niedobrego się dzieje z nią i nie odpala, potrzebna diagnostyka. Autko jest w Opolu.

Witam, jak w temacie szukam magika z kompem, świeci mi kontrolka świec żarowych przy odpalaniu. Czy ktoś może pomóc?

Jak ci sie nie pali to ja bede w przyszly weekend w opolu. A na miejscu masz proxima.

wyskrobane z S6plus

Kolego ja mam kabel Viakena na OBD2z podstawowymi funkcjami zczytywania jeżeli tyle starczy, z tym, że mam nowego lapka i muszę ogarnąć oprogramowanie - jak będzie hulało to możemy się zgadać..

Jak widzę - jesteś w Opola, to wal tak jak kolega wyżej proponował najlepiej do Proxima, na pewno jeśli będzie miał czas to Ci pomoże ;)

Cześć

Szukam kogoś z Opola kto ma dostęp do pełnej wersji AlfaOBD lub MES :D.

Hej, ja mam pełną wersję. W razie czego dzwoń 695 667 760. Musisz tylko załatwić jakiś przedłużacz, bo ostatnio bateria mi padła w laptopie ;)

Witam mam prosbe potrzebuje wykasowac inspekcje olejowa pomoze ktoś?? Krapkowice opole?? Bede we wtorek tam

Amortyzatory
Powrót