Warsztaty w Opolu i okolicach

• Autor wątku Autor wątku alfa147ss
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Polecam serwis K2 w Opolu na Wróblewskiego 21a. Robiłem tam między innymi wymianę sprężyn, wymianę rolek i paska micro, wymiana miski olejowej, filtry, olej. Wymiana sprężarki klimatyzacji, naprawa ręcznego, zapieczone klocki tył, wymiana żarników i przetwornicy. I pewnie parę innych rzeczy. Młody zespół, znają się na rzeczy.
Za każdym razem tanio i profesjonalnie. Szczerze polecam.

BTW- sporo rzeczy mi się zebrało ;) Ale to z dwóch Alf, więc nie jest tak źle :P

Serwis to za dużo powiedziane. Wcześniej tam był zakład wulkanizacji. A teraz nowi właściciele idą do przodu. Pewnie będzie taniej jak się wspomni, że z polecenia forum

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

bylem dzis w serwisie V6 we Wrzoskach - jestem umowiony na wymiane wahaczy gornych i lacznikow stabilizatora (niedawno wymienialem dolne wahacze)

podejscie do klienta super, prosilem aby ktos sie ze mna przejechal autem i sprawdzil co jeszcze moze byc do wymiany (naturalnie wyjdzie to "w praniu" przy wymianie czesci)

poswiecili mi czas, nie olali mojej prosby

zobaczymy jak bedzie po wymianie

oby tak dalej

Robiłem tam rozrząd w 156 V6 i 159, oraz parę drobnych rzeczy w 156 jtd. Bez zastrzeżeń. Pisałem o nich chyba nawet tu

Robiłem tam rozrząd w 156 V6 i 159, oraz parę drobnych rzeczy w 156 jtd. Bez zastrzeżeń. Pisałem o nich chyba nawet tu

kierowalem sie wlasnie Twoimi sugestiami

- - - Updated - - -

a ma ktos Was moze kogos kto rozklei lampy w GT i zregeneruje odblysniki oraz wypoleruje klosze ?

Ostatnia edycja:
Jestem juz po wizycie w Serwisie V6

Konkretna firma, konkretni pracownicy znajacy sie na tematyce i taki tez wlasciciel

Naprawy zostaly wykonane porzadnie
Polecam warsztat

Nr tel do nich 884 801 803

Witam, niedawno przeprowadziłem się do Opola i średnio się orientuję w temacie tutejszych mechaników. Przeczytałem cały temat, czy zmieniło się coś w kwestii warsztatów? Posty raczej sprzed paru lat.. Który polecacie? Z tego co czytałem dobre opinie zbiera V6 we Wrzoskach. Nie grzeją mi w mojej 159 świece żarowe

Na 80 procent centralka. Koszt ok 100 zł, a wymienić możesz sam. Co do warsztatu, to albo K2 serwis , albo na Ozimskiej Adi serwis, szczerze polecam

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Ok, to jeszcze jedno pytanie, można gdzieś w Opolu bądź okolicy podnieść dawki startowe w 1.9 jtdm?

Jakby kiedyś ktoś z Was wpadł na bardzo głupi pomysł by odwiedzić Kartel pod Ozimkiem (byłe ASO Fiata) to nie róbcie tego :).

Witam,
Polecacie jakiś zakład w Opolu, do sprawdzenia wtryski, ewentualnie wymiana podkładek pod nimi. Mam zapocenie i wysokie korekty na pierwszym i drugim, choć przebieg nie duży.
Z wcześniejszych wnioskuję, że polecany to V6, Adi. Jutro będę dzwonił czy ewentualnie regeneracja u nich też wchodzi w grę. Jeśli nie to pozostaje Bosch service w Lędzinach oraz Precyzja i Janiuk Bosch w Opolu, tylko różne opinie posiadają.
Pozdrawiam

Dobry warsztat w Opolu i okolicy znający temat napędu 4x4 w Crosswagonie

Witam,

czy moglibyście polecić warsztat w Opolu lub okolicy do 100 km znający się na naprawie napędu 4x4 w np. Crosswagonie?

Amortyzatory
Powrót