Spocik w Sanoku

Jak jutro to sie pisze rowniez!
Sory Panowie i Panie jutro sprawy rodzinne mi wypadły.

Ostatnia edycja:
Halo... Gdzie się podziali sanoccy Alfaholicy??? :)

Ja też witam :)

Ostatnio cisza w eterze, myślałem że już powoli wymierają Alfaholicy w Sanoku...:) Ale miło słyszeć, że jest odzew - myślę, że trochę nas zima zmroziła...

Witam!Czekam aż sie zorganizujecie na spocik w Sanoku bo chętnie Was odwiedzimy z Rzeszowa.Pozdrawiam Tomasz

Jesli bede miał wolne tez sie pisze chetnie sie wybiore z rodzinka :D

Myślę ze jak się ociepli, to można będzie coś zorganizować :) W przyszłą niedzielę bede w Rzeszowie nie wiecie czy coś się szykuję bo bym wpadł do kolegów Alfaholików z Rzeszowa :)

Myślę ze jak się ociepli, to można będzie coś zorganizować :) W przyszłą niedzielę bede w Rzeszowie nie wiecie czy coś się szykuję bo bym wpadł do kolegów Alfaholików z Rzeszowa :)

Byłeś u kolegów?

No chłopaki, ja czekam na zaproszenie :D Udało się w 5ciu spotkać w Jaśle, to może zbierzemy się jakąś grupką i odwiedzimy Sanok :)

Proponuję 15 marca. Jak są chętni to proszę wpisywać się poniżej. Zobaczymy, czy uda się coś zorganizować...

słuchajcie moze do wtedy ogarne GT to bym sie zjawił ;D ale najlepiej jakby to był 16marca ;D

słuchajcie moze do wtedy ogarne GT to bym sie zjawił ;D ale najlepiej jakby to był 16marca ;D

15 lub 16 marca? Piszcie kto na 15, kto na 16. Proponuje późniejsze dostosowanie terminu do większości. Ale Panie/Panowie trochę życia, w końcu prawie wiosna...:)

Witajcie, mi każdy termin odpowiada więc czy to 15 czy 16 dla mnie nie ma znaczenia :)

1. deka07
2. motodoktor1
3. Sebcia90
4. prosimy chętnych o dopisanie się i propozycje terminu 15, czy 16? LukeMazur, arekgr???

Amortyzatory
Powrót