Spocik w Sanoku

Ja pierdziele. ..... zapowiada się ciekawie. Od początku miałem plan żeby sie do Was wybrać. ....nawet przykleić sie na ogon chłopakom z Przemyśla , nawet już młodemu (synowi) powiedziałem że jedziemy ....... a tu dzisiaj w pracy oznajmili że w niedziele musze wyjechać ........ może następnym razem :(

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

ja na milion nawet jeśli będę musiał bele dopchać heeeeeeeeeeee

- - - Updated - - -

czy ktoś z jadących na spot miałby naklejki klubowe na zbyciu

Panowie Spot 16.03.2014 o godzinie 16.00 - ARENA Sanok lista (proszę się zadeklarować nazwijmy to na 99% :)):

1. deka07

2. motodoktor1
3. Sebcia90
4. arekgr
5. mielnia102
6. Roni_Sanok
7. adrian01
8. Miły
9. dawidoo2375
10. Piotrek155 (pozwoliłem sobie dopisać, bo wiem że będziesz :))
11. ............????

Ostatnia edycja:
1. deka07
2. motodoktor1
3. Sebcia90
4. arekgr
5. mielnia102
6. Roni_Sanok
7. adrian01
8. Miły
9. dawidoo2375
10. Piotrek155 (pozwoliłem sobie dopisać, bo wiem że będziesz :))
11. olo66
12. ..........???

Witam wszystkich :) jestem tutaj nowy i myślę, że fajnie byłoby przedstawić się osobiście na spocie. Na 99% będę 16 w Sanoku, ale czy dam radę być na spocie, dam znać do piątku.
Pozdrawiam

no i jakie są plany na ten dzień ;)

co do pogody to an niedziele raczej kiepskie prognozy są...

Chrzanić prognozy!!!!!!!!!!!!Aby towarzystwo dopisało!Zawsze można przycupnąć w jakiejś knajpce czy barze.

no i jakie są plany na ten dzień ;)

Plany są na przyszłość...:) Do tej pory było "skromnie" co do faktycznie przyjeżdżających na zlot dlatego tak to wyglądało... Liczymy, że od tego razu sytuacja się zmieni i będzie więcej aut. Jeżeli ten zlot w Sanoku wypali, wówczas będziemy mogli coś konkretnego zaplanować.

A tymczasem spotykamy się 16.03 (niedziela) o godzinie 16.00 pod Areną Sanok. I później ewentualnie przenieść się jak tu już motodoktor1 wspominał do baru, restauracji , ....

U mnie plany się zmieniły- wyjeżdżam dopiero w środę, więc najprawdopodobniej się wybiorę
Panowie z Przemyśla- jedziecie jakąś grupą?

proponuje dla kolegów z przemyśla i tych co bedą od przemsla jechac spodkać się tak powiedzmy o 14 ; 30 na parkingu stadionu polonia na sanockiej aby pojechac z tamtad w grupie co wy na to,,,,,,

Myślę ze to dobry pomysł spotkać się na parkingu poloni zachęcam wszystkich pozdrawiam

Ja nie wiem czy zdążę na 14.30 . Jak się nie pojawię to znaczy że będę miał trochę poślizg. Może bym dał radę na 15. Najwyżej nie czekajcie na mnie

Na dzień dzisiejszy pojadę tak na 99%. Pewność będę miał jutro koło południa. Dzięki za tel. Jak coś to zadzwonię

Amortyzatory
Powrót