Witam. Poszukuję informacji na temat tego auta http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-1-r...C31317069.html może ktoś z Was kojarzy ten egzemplarz, ewentualnie sprzedającego. Za wszelkie informacje z góry dziękuję.
Witam. Poszukuję informacji na temat tego auta http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-1-r...C31317069.html może ktoś z Was kojarzy ten egzemplarz, ewentualnie sprzedającego. Za wszelkie informacje z góry dziękuję.
Auto stoi u Dymka, co tydzień widuje go w piątki i niedziele z drogi, mam okazję tamtędy przejeżdżać, jak chcesz mogę podjechać do komisu i dokładniej się mu przyjrzeć. Ale dopiero za dwa tygodnie, w ten weekend wypoczywam w domu.
Super. Byłoby świetnie, chyba że się wybiorę wcześniej. Może jeszcze ktoś to autko oglądał?
KOMIS DYMKA szczerze omijał bym z daleka,nic dobrego tm nie kupisz, zapytaj jeszcze na PW o rade Ramzesa oraz Czarnego z Dębicy oni raczej potwierdzą moje zdanie
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson
jeśli to jest auto z pochodzenia z Dębicy/okolic możesz się odezwać do Janusza z AlfaCorse. Może je zna.
Dzięki za informacje, potwierdziliście moje informacje o sprzedającym...
Spokojnie, i u Dymka można uczciwe auto znaleźć, kiedyś faktycznie mieli potknięcia, sam u nich oglądałem Alfę i na oglądaniu się skończyło, ale coś się zmieniło, nie chwalę ich bo nie mam w tym interesu, po prostu mój szwagier kupił u nich Skode i jest zadowolony a to co było w ogłoszeniu potwierdził serwis w Tarnowie. Jak się zdecydujesz to bierz ją do Janusza i Ci ją prześwietli na wylot. To jedyne wyjście jeżeli nie chcesz się sparzyć kupując Alfę.
Dokładnie nie broniąc Dymka można coś tam wybrać tylko najlepiej z lory, bo w komis idą już przebrane. A wracając do tematu wstąpiłem tam dzisiaj i co do tej alfy to brzydko zrobiona jak to z Włoch.
Ostatnio edytowane przez Raider ; 10-12-2013 o 20:33
Oglądałem i ja ją i pojechałem 270 km aby kupić mój nowy nabytek
U Dymka byłem tam 2 razy i o 2 za dużo szkoda czasu, paliwa i nerwów a mam do niego tylko 10 km.![]()