• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

Dzisiaj po raz pierwszy miałem okazję jechać chwilę za 159SW. Co za widok! :D
Była to czarna TI z białymi felgami, RZ na klubowych ramkach. Spotkałem ją na Langiewicza koło 16.
Nie widziałem jej wcześniej w Rzeszowie, mrugałem ale bez reakcji... Weloo to Ty? ;)

Dzisiaj po raz pierwszy miałem okazję jechać chwilę za 159SW. Co za widok! :D
Była to czarna TI z białymi felgami, RZ na klubowych ramkach. Spotkałem ją na Langiewicza koło 16.
Nie widziałem jej wcześniej w Rzeszowie, mrugałem ale bez reakcji... Weloo to Ty? ;)

Ja, ale wracałem z pracy na autopilocie i nawet Cie nie widzialem :P

czy ktoś z naszego forum nie jechał w niedzielę rano na 1szych światłach wlotowych do RZeszowa od strony Dębicy, srebrną 156 na Rz była bez ramek , ale miała koniczynkę na tylnej klapie :) to było przed 9.30 :D

moze jakis swiezy kierowca i na szczescie sobie przykleil :D ;)

Pozdrowienia dla Alfy 166(nero volcano) na blachach RK widzianej dziś po 15 w Rzeszowie obok Carrefour'a
Kierownik mnie nie widział ;p

Pozdrowienia dla kolegi który wczoraj poskładał mi lusterka (drań) na parkingu w Gallery Rzeszów, jak dobrze pamiętam to Czarna AR 156 po FL. na klubowych ramkach RRS 7A66, i pozdro od razu dla kierownika srebrnej 159 SW stojącej obok mnie, bez ramek ale z relingami na które bardziej zwróciłem uwagę.

Nie wiem czy tu zagląda ale pozdro dla kierownika czerwonej Giulietty QV pozdrowionego wczoraj na parkingu pod MAKRO :) Pierwszy raz widziałem koniczynkę w Rz. Podszedłem jak zaparkowałem ale już kierowcy nie było. Piękne autko!

Pozdro dla Bartka mijanego dzisiaj ok 14 na drodze Kolbuszowa - Rzeszów. Obudził się we mnie leniwiec i nie zdążyłem zareagować na pozdrowienie ;)

Amortyzatory
Powrót