Widziany / widziana

Pozdrowienia dla kierownika szarej/srebrnej 159 sedan chyba z taka sama skorka jak ja czyli czerwona widzianej dzis ok.16:20 na skrzyzowaniu pod przejazdem kolejowym w Dębicy(skrzyzowanie Glowackiego z Konarskiego).Mrygnalem i podnioslem reke...widzialem usmiech na twarzy:D

Pozdrawiam kierownika 159 SW RZ na ramkach, który leciał z Wyzwolenia w Okulickiego jakieś 15 minut temu :) weloo?

Pozdrowienia dla Hundzflota widzianego dzisiaj ok. 11 jak sobie skrobał odpalona bellę pod Orzechem w Ropczycach:P Ja jak zwykle Jimnym jechałem:P

Pozdrowienia dla kolegi Garfield widzianego dzisiaj między godziną 17-18 na wysokości MediaMarkt na Rejtana:) Ja jak zwykle zakamuflowany w małej zielonej terenówce:P

pozdrawiam kierowcę ciemnej 166 RPZ z ramkami, widzianego na światłach koło Reala w rzeszowie ok. 17 :) białej 156 SW z ramkami zaparkowanej kolo stadionu resovii, srebrnej 156 SW z ramkami widzianej na pierwszych światłach koło Mercedesa ok. 17.20 i dla Maćka widzianego już w Ropczycach jadącego swoją bellą około 17.45 :)

Napisał Czarny_28
Pozdrowienia dla jasnej(szarej/srebrnej)159 SW widzianej dzis ok.11-12 w okolicy PKP w Ropczycach...blachy cos R 2...(chyba jakies takie te ktore robia na zamowienie - nie wiem jak sie one nazywaja).Ja jechalem Iveco z rklama sobieskiego Krol Jest Tylko Jeden.

Pozdrawiam serdecznie :)

Jeśli to było centrum Ropczyc, to nie jechałem ja tylko mój mechanik (Wozowicz)
Zostawiłem go na "pozimowy" przegląd, wymiana tarcz i klocków i takie tam ...

ps. do zobaczenia na drodze ;)

Napisał Czarny_28
Pozdrowienia dla jasnej(szarej/srebrnej)159 SW widzianej dzis ok.11-12 w okolicy PKP w Ropczycach...blachy cos R 2...(chyba jakies takie te ktore robia na zamowienie - nie wiem jak sie one nazywaja).Ja jechalem Iveco z rklama sobieskiego Krol Jest Tylko Jeden.

Pozdrawiam serdecznie :)

Jeśli to było centrum Ropczyc, to nie jechałem ja tylko mój mechanik (Wozowicz)
Zostawiłem go na "pozimowy" przegląd, wymiana tarcz i klocków i takie tam ...

ps. do zobaczenia na drodze ;)

centrum nie centrum bo dworzec PKP jest troche z dala od rynku.Widzialem Twoja alfe miedzy dworcem a cukrownia.Wyjechalismy od Brzezowki i moim oczom ukazal sie ten przod wiec od razu podnieta...musialem sie opanowac bo kolega(kierowca) pomyslaby ze jestem nienormalny:D

Ja ostatnio w Rzeszowie widziałem niebieską SW na tablicach RRS i też myślałem, że to Ty :) Już ręka leciała w górę, ale po dokładnym przyjrzeniu się stwierdziłem, że ktoś się podszywa pod Ciebie i na dodatek jeździ bez ramek :)

Szczerze mówiąc nie widziałem jeszcze żadnej podobnej w okolicach:P czyżby moja bella została powielona? :P

ja tez kiedys na trasieDebica-Rzeszow,a dokladniej na obwodnicy Sedziszowa widzialem niebieska 156 SW.Pisalem tu pozdrowienia Tobie Macku,a Ty napisales ze to nie Ty

Pozdrowienia dla czarnego sedana 159 na blachcach LHR widzianego ok.9:30 na ul.Kraszewskiego(parking pod rynkiem-zieleniakiem).

centrum nie centrum bo dworzec PKP jest troche z dala od rynku.Widzialem Twoja alfe miedzy dworcem a cukrownia.Wyjechalismy od Brzezowki i moim oczom ukazal sie ten przod wiec od razu podnieta...musialem sie opanowac bo kolega(kierowca) pomyslaby ze jestem nienormalny:D

No fakt, mechanik ma warsztat niedaleko PKP :)

pzdr. dla Pana ze 159(czarnej) most lwowski oraz z Q4 widzianych wczoraj okolo 19.30 wyjezdzajacego z batorego ( pomrugane )

Amortyzatory
Powrót