Widziany / widziana

Pozdrowienie dla Ramzesa... ,spotkanego w Autozbycie w Dębicy (klimę koledzy z Intercarsu Ci robili) , którego oczywiście nie wiedziałem skąd znam....:confused: Oczywiście cicho sza i tylko się zastanawiałem... bo skąś znałem tą twarz :D

no a ja Huberta to już cale wieki nie widziałem. Nie zajezdzasz już na Witosa?? Pozdrawiam srebrna 156 2.0 JTS za która pozwoliłem sobie stanac ok.30 min temu na ul.Kolejowej(na wysokości Urzedu Skarbowego)-alfka bez ramek i kolege z czerwonej 147 widzianej na wysokości PKS Dębica na ul.Głowackiego tez jakies 30 min temu-alfa tez bez ramek
mieszkanie sprzedane, rzadko jestem w Dębicy, a jak już jestem to wypatruje Twojej belli na każdym zakręcie i parkingu :D
Korzen wypatruj mnie częściej o tej porze w tym miejscu :P kiedyś Ci też machałem, ale nie widziałeś :( widocznie byłeś bardziej zaspany niż ja :D

Pozdrowienie dla Ramzesa... ,spotkanego w Autozbycie w Dębicy (klimę koledzy z Intercarsu Ci robili) , którego oczywiście nie wiedziałem skąd znam....:confused: Oczywiście cicho sza i tylko się zastanawiałem... bo skąś znałem tą twarz :D

Ja tam pracuję !

Wiem :D
Zajmuję się tam obsługą informatyczną, obiegiem dokumentów i takie tam. I strofuję ciągle Rafała roztrzepańca by trochę zwolnił :D

pozdrawiam szarego/srebrnego spiderka(brera) KTA bez ramek widzianego ok.15:40 na rondzie ul.Krakowska obok kosciola

dzis w zwierzyncu widziani

mizer
nika
qki
solek
haker
filip
adrian
mlody (mateusz)

i nasze drugie polowki,, jak kogos pominolem to przepraszam bylo spoko :)

Kurde zastanawiam sie za kim jechałem w sobotę. AR 156 SW na LZA chyba 1,9 JTD. Było to na trasie Tarnogród-Biłgoraj gdzieś koło 10 godz. Potem AR zjechała na stację shell:)

a kto jechal wczoraj za mna po 20 sedziszow->rzeszow 156 przedlift? :) chwile sie trzymal. pozdrowienia rowniez dla kolegi, ktoremu alfa ucierpiala przy zderzeniu z mpk obok millenium oraz drugiego uderzonego prze kobiete lwowska

W Lublinie na leszczyńskiego, ok. 15:30 Srebrna 156 z białymi tylnymi kloszami i wlepką LKARu na klapie bagażnika. W bramie wjazdowej na stadion. Czy co tam teraz jest.
238.jpg

Pozdrowienie dla Żony Piotra_C widzianej na moście zamkowym

Machałem, krzyczałem... i nic :)
Chyba dlatego mnie nie zauważyła bo byłem zakamuflowany w firmowym Peugocie Partnerze :)

ja pozdrawiam zaparkowanego Melusb niedaleko jubilatki :) dosyć często widzę tam Twoją alfę :)

Pozdrowienie dla Żony Piotra_C widzianej na moście zamkowym

Machałem, krzyczałem... i nic :)
Chyba dlatego mnie nie zauważyła bo byłem zakamuflowany w firmowym Peugocie Partnerze :)

Zdecydowanie tylko i wyłącznie dlatego! :P Pozdrawiam! ;)

- - - Updated - - -

https://www.facebook.com/photo.php?...41828.511671035535705&type=1&relevant_count=1 :D

A i pozdrawiam Panią Żonę Piotra_C, która trąbiła ale chyba nie widziała jak machałem ;)

Widziała, widziała! :P Pozdrawiam!

p.s. Na imię mam Agnieszka i myślę, że tak będzie wszystkim nam z Forum łatwiej się pozdrawiać :o

zauwązyłem ostatnio w moim miasteczku srebrną 156 (chyba nowy nabytek) na klubowych ramkach :) pozdrówka i przy okazji dla kolegi ze 166 też na klubowych często widzianej na mieście.

Amortyzatory
Powrót