Widziany / widziana

To był jakiś spot i ja o tym nie wiedziałem?? Ożesz.... :///

byl dawno temu na parkingu przy Podpromiu i byly na nim 2 gwiazdy:
- pierwsza to ten VW z seledynowymi felgami
- druga to taka mila dziewczyny ktora z kolega przyjechala chyba fiatem SC i "zalotnie" spogladala w nasza strone ale niestety nie byla na tyle odwzna zeby podejsc i poprosic o jazde honorowa :D :D

A ja korzystam teraz z konta mojego Męża i ciepło pozdrawiam Kierowcę Alfki z klubowymi ramkami, który dziś rano około 7:30 mrugnął mi na przejeździe kolejowym na Jałowego. Niestety, z wrażenia nie pamiętam ani koloru, ani numeru... :)

A ja korzystam teraz z konta mojego Męża i ciepło pozdrawiam Kierowcę Alfki z klubowymi ramkami, który dziś rano około 7:30 mrugnął mi na przejeździe kolejowym na Jałowego. Niestety, z wrażenia nie pamiętam ani koloru, ani numeru... :)
skoro nie pamietasz to ja moge sie zglosic na dobrowolnego sprawce tego zamieszania - jakas nagroda jest przewidziana ?? :D

Hahaha! Jaki pełen poświęceń Człowiek! A wiesz, jakoś o tym nie pomyślałam. Ale skoro już się tu pojawiłam na moment, to również ciepło pozdrawiam Ciebie i wszystkich Forumowiczów :)

Hahaha! Jaki pełen poświęceń Człowiek! A wiesz, jakoś o tym nie pomyślałam. Ale skoro już się tu pojawiłam na moment, to również ciepło pozdrawiam Ciebie i wszystkich Forumowiczów :)

polecam sie na przyszlosc :D - a moze by tak założyć własne konto ?? :D

Przyznawać się teraz komu się spodobał Golf na seledynowych felach widzianym na spocie:P

To ja :girl_wacko:

I fakt.. zastanawialem sie nad zielonym.. takim co byl ten panzerwagen na spocie.. ale zostal pomarancz niestety nie tak oczojebny jak ten shrekowy kolor. I na czarnych stalowkach nikt by mnie nie poznał... a chcialem tylko dodac troche koloru w moim smutnym jak piz** mieście :D Na wiosne juz zabieram sie do polerki moich 17stek.

Pozdrawiam.

To byłem ja i również pozdrawiam :) (Alfa 147 w kolorze Grigio Platino Metalizatto :P)

To byłem ja i również pozdrawiam :) (Alfa 147 w kolorze Grigio Platino Metalizatto :P)

Dzięki. Następnym razem w tamtych okolicach o takiej mniej więcej porze mrugnę Ci złotą 146, bo srebrną jeżdzę tylko jak jestem baaaardzo grzeczna. Czyli sporadycznie. ;) Pozdrawiam :)

---------- Post dodany o godzinie 17:07 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:03 ----------

polecam sie na przyszlosc :D - a moze by tak założyć własne konto ?? :D

Zastanowię się nad tym, ale chyba nie mam takiej potrzeby. O wszystkie bolączki naszych obu Alfek troszczy się ich i mój Pan ;). W każdym razie obiecuję, że przemyślę temat :)

pozdro dla kolegi [chyba nick: ,,kierownik" ]
,,omiganego" na podkarpackiej dziś po 13, jadącego czarną 33 ;))

Również pozdrawiam :) inni kierowcy mieli niezłą banie:D Muszę przyznać, że byłem lekko zaskoczony, że jednak jest w rzeszowie alfista który rozpoznaję 33'ki ;)

Pozdro dla kierowcy czerwonej 156 na klubowych ramkach który parkował się pod Media marktem w Rzeszowie i dla dwóch 156 z którymi śmigałem po Warszawskiej też w Rzeszowie.

szukam czerwonej ar 156 1,9jtd z łecznej lub okolic widziany niedawno w puchaczowie wczesniej w łęzcnej wiem ze pracownik kopalni bo widze autko tam czasami

Nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tu - w ostatnim zakupie kontrolowanym był gościo z Rzeszowa i mówił że jeździł Alfą.:P

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 155 spotkanej na światłach w boguchwale:] myślałem, że kolega depnie choć troszkę hehe ;) nawet na Pb przerzuciłem:D

Ale pomachane było więc miło ;)

pzdr dla 147ki na klubowych ramkach mijanej wczoraj (18.12.2010) na piłsudskiego koło 11.20 ;)

pozdro dla kier.srebrnej ar.156 ,skrecajacej wczoraj na rejtana obok merkury market.pomachal -odmachalem:)

Amortyzatory
Powrót