Widziany / widziana

Rider kto dzis robil zakupy w Biedronce kolo KSW? bo jak podjechalem to 159 stala, zrobilem zakupy a ona dalej stala wiec chyba zakupy na caly tydzien skoro tyle zeszlo?

Pozdrowienia dla Agnieszki w czerwonym MiTo widzianej godzinę temu na Batalionów Chłopskich (jechałem kilka samochodów przed Tobą incognito, w czerwonej pandzie :P)

Dzięki i nawzajem :) No jak w Pandzie, nawet jeśli czerwonej, to faktycznie mogłam nie zwrócić uwagi :D

146 czarne w czerwone pasy ( bad) widziany dzisiaj o 15.40 koło reala

xaxvix patrz w lusterka, sprawdz 2 razy, jechalem dzis za Toba i mrugalem od Grabin po skrzyzowanie kolo Centrum w Straszecinie ale nie wiem czy widziales :)

xaxvix patrz w lusterka, sprawdz 2 razy, jechalem dzis za Toba i mrugalem od Grabin po skrzyzowanie kolo Centrum w Straszecinie ale nie wiem czy widziales :)

Jolka, jego żona jechała :P też ją widziałem dzisiaj :) i przy okazji pozdrowienia dla Krzyśka :)

Pozdrawiam kierownika białej 4C widzianej dzisiaj w okolicach 15 na Podkarpackiej.

I wzajemnie pozdrawiam, przy okazji pozdro dla klubiwicza z czarnej 166 na blachach RRS w centrum Dębicy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

I wzajemnie pozdrawiam, przy okazji pozdro dla klubiwicza z czarnej 166 na blachach RRS w centrum Dębicy

on się raczej nie udziela i często go widzę w olchowej po prawej stronie jak jedzie do rzeszowa jak jest ten nowy warsztat czy to co to tam jest :D

159 z ramkami w kolorze kawy widziana koło 11 w Kozłowie pod sklepem. Chyba Smoog? Pozdrawiam.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Nie widziałem, moim zdaniem za dużo 9

pozdrowienia dla Kierowniczki kremowej 156 ze spojlerem na tylnej klapie rej RJA, która wczoraj kilka minut przed 17 skręcała na Lotos lub Shell to jest w Rzeszowie zaraz przed Lidlem/Mercedesem :)

pozdrawiam kierowce w ciemnej 156 z ramkami klubowymi na ulicy sikorskiego około 14:40. Po machane i od machane:)

Pozdrawiam chyba niebieskie 166 na xenonie mijane w zaczerniu. Ramek nie było ale łapki poszły

Amortyzatory
Powrót