weloo
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Veloce
zrobimy tak, zaczniesz się pojawiać na zlotach to będziemy głosować, bo ostatnio to nie wiem co Ty odstawiasz :>
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
być może to ja hehe jechała za mną jakaś ciemna alfa zreszta pamiętam, że przede mną też Mam antene cb na klapie jesli zwracałeś na to uwagęPozdrowienia dla kierownika 156 (ciemno zielona? klubowe ramki) 1.8 ts, widzanej w uliczce kolo agory dzis okolo 12 w Zamosciu
Mignołem dlugimi ale watpie zeby bylo widac
![]()
Z tego co sie orientuje, to tam siedzi bokserekPozdrowienia dla Kierownika czerwonej AR145 QV - Bella stała na parkingu pod salonem Opla w Krasnem (AutoStyl) (na przeciwko CH Auchan).
Nie byłem jedynie pewny czy to prawdziwe QV, czy koniczynka tylko doklejona do wersji 1.6TS? ;-)
Pozdrowienia dla kierownika (-czki) białej Julki stojącej dziś w Rzeszowie na ul. ZbyszewskiegoStałem obok swoją bellą, ramek w niej nie było więc pokusiłem się o włożenie wizytówki za wycieraczkę
Ciekawe czy dotrwa do rana i czy właściciel pojawi się na forum;D
to moja nauczycielka od niemieckiego![]()
Nie.. przegląd robiłem i widziałem jak pomknołeś w strone BiedronkiWiesz co nie zauważyłem, bo jechałem z młodym alfistą i musiałem patrzeć na drogę
PS a koło Watkemu to czasem nie trąbiłeś na mnie??![]()
Pieszo w Full Markecie dokładnieooo....na piechote czy w alfie? bo ja jestem tak niesamowicie slepa, ze nic nie widze tylko jade i ide przed siebie![]()