Widziany / widziana

zrobimy tak, zaczniesz się pojawiać na zlotach to będziemy głosować, bo ostatnio to nie wiem co Ty odstawiasz :>

no to to pierwsze jest nawet na korzysc, a w to drugi nie uwierze bo kombinator taki jak Ty nie moze miec tak zle ;P

no jednak...cos mi kombinowanie ostatnio nie wychodzi i lipa...powaznie :) zasilek mam i wszystko idzie na alfe :P

Hehe ty masz zasiłek a mi już się skończył xD i nie wydawałem na Alfę xD

Pozdrowienia dla kierownika 156 (ciemno zielona? klubowe ramki :D) 1.8 ts, widzanej w uliczce kolo agory dzis okolo 12 w Zamosciu :) Mignołem dlugimi ale watpie zeby bylo widac :(
być może to ja hehe jechała za mną jakaś ciemna alfa zreszta pamiętam, że przede mną też Mam antene cb na klapie jesli zwracałeś na to uwagę

Pozdrowienia dla Kierownika czerwonej AR145 QV - Bella stała na parkingu pod salonem Opla w Krasnem (AutoStyl) (na przeciwko CH Auchan).

Nie byłem jedynie pewny czy to prawdziwe QV, czy koniczynka tylko doklejona do wersji 1.6TS? ;-)

Pozdrawiam,

Pozdrowienia dla Kierownika czerwonej AR145 QV - Bella stała na parkingu pod salonem Opla w Krasnem (AutoStyl) (na przeciwko CH Auchan).

Nie byłem jedynie pewny czy to prawdziwe QV, czy koniczynka tylko doklejona do wersji 1.6TS? ;-)
Z tego co sie orientuje, to tam siedzi bokserek ;)

Pozdrowienia dla kierownika (-czki) białej Julki stojącej dziś w Rzeszowie na ul. Zbyszewskiego;) Stałem obok swoją bellą, ramek w niej nie było więc pokusiłem się o włożenie wizytówki za wycieraczkę:P Ciekawe czy dotrwa do rana i czy właściciel pojawi się na forum;D

Pozdrowienia dla kierownika (-czki) białej Julki stojącej dziś w Rzeszowie na ul. Zbyszewskiego;) Stałem obok swoją bellą, ramek w niej nie było więc pokusiłem się o włożenie wizytówki za wycieraczkę:P Ciekawe czy dotrwa do rana i czy właściciel pojawi się na forum;D

to moja nauczycielka od niemieckiego :)

Pozdrowienia dla kierowników/kierowniczek dwóch 146, jednej ciemnej mijanej ok. 8:00 na Reymonta (klubowe ramki, kini? :)), a drugiej srebrno-złotej zaparkowanej przy Piłsudskiego obok wydziału komunikacji przed 8

Pozdro dla bordowej belli 146(Krzyśko) widzianej dzisiaj w Leżajsku koło klasztoru a poźniej na watkemie,jechałem pomarańczowym Seicentem więc nie wiem czy zauważyłeś że łapke uniosłem?

Wiesz co nie zauważyłem, bo jechałem z młodym alfistą i musiałem patrzeć na drogę :D

PS a koło Watkemu to czasem nie trąbiłeś na mnie?? :D

Pozdrowienia dla Sabiny widzianej na zakupach w Krośnie :)

ooo....na piechote czy w alfie? bo ja jestem tak niesamowicie slepa, ze nic nie widze tylko jade i ide przed siebie :)

Amortyzatory
Powrót