Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
DziekiPozdrowienia dla 145 na ramkach stojącej w Rudnej Małej pod DHL oraz DamianBAD w rudnej na rondach
ZdrowkoPozdrowienia dla Czachowskiego widzianego przy BP na Powstanców![]()
pod TC Debica widziane AR 147 Włodka i 156 AndrzejGP23, a w Straszecinie widziana 159 Raidera w miejscu tym co zawsze![]()
Dzięki za pozdrowienia i wzajemnie choć Cię nie widziałempod TC Debica widziane AR 147 Włodka i 156 AndrzejGP23, a w Straszecinie widziana 159 Raidera w miejscu tym co zawsze![]()
Ja z Pawłem już kilka razy widzieliśmy się pod "Torebką"
Myślałem że faktycznie byłeś na jakiś spotach........... jak znajdziesz te 30 min to dawaj. Pozdrojak juz Wlodek pisal kiedys tam wpadlem incognito Honda na spota jesli dobrze pamietam to bylo to w Sylwestra.
Myślałem że faktycznie byłeś na jakiś spotach........... jak znajdziesz te 30 min to dawaj. Pozdro
To pewnie ja, również pozdrawiamoraz również ciemnej 159 RZ zaparkowanej na parkingu pod wisłokiem koło WSK![]()
Nie zauważyłemPsylo mrugałem Ci dziś z brązowej Kii Ceed jak od Dominikanów odjeżdżałeś![]()