Widziany / widziana

pozdrowienia dla srebrnej 159 SW rej RNI ... jadącej w stronę lubelskiego w poniedziałek ok. 13.40 :) oraz granatowej 166 RSR widzianej koło 16 ale miejscowości to Ci nie powiem, boczne drogi gdzieś koło leżajska, również w poniedziałek :)

pozdrawiam srebrną gt w Rzeszowie przy akademikach URz, którą widziałem wczoraj o godzinie 20;10 tj. środa oraz dwie 156 jedna sw, która skręciła na zelmer dzisiaj rano przed 8 oraz srebrną z czarnym dachem na skrzyżowaniu przy polibudzie :) również dzisiaj rano :)

Ostatnia edycja:
Alfa darka.ko upolowana pod biedronką w przeworsku przed chwilą
219.jpg

Pozdrowienia dla kierownika 147 przed fl, który usilnie próbował mnie wyprzedzić wczoraj na warszawskiej w rz, po 22, - niestety nie udało Ci się hahaha

Pozdrowienia dla kierownika (kierowniczki) 166 zaparkowanej wczoraj około 19-20 w Millenium, miejsce 9C (chyba) :D
I pytanie: który dowcipniś podniósł mi wycieraczkę? :P

Pozdrowienia dla srebrnej 156 sw na RLA w Lancucie pod lidlem

Również pozdrawiam^^ i ode mnie też pozdrowienia dla alfy na ul. Wyspiańskiego która ratował inne auto na poboczu:) zima śniegi tak bywa ;)

Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 159 SW RJS/RLS na ramkach, którą wyprzedzałem na autostradzie koło Bochni. Były awaryjki z mojej strony.
Swoją drogą dawno nie widziałem tak brudnego samochodu :P Warto czasem przynajmniej światła z tylu przetrzeć bo słabo Cię było widać :)

Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 159 SW RJS/RLS na ramkach, którą wyprzedzałem na autostradzie koło Bochni. Były awaryjki z mojej strony.
Swoją drogą dawno nie widziałem tak brudnego samochodu :P Warto czasem przynajmniej światła z tylu przetrzeć bo słabo Cię było widać :)

Pozdrawiam również :D Wracałam z Bydgoszczy także proszę o wybaczenie za stan samochodu, dopiero wysiadając w garażu zobaczyłam jak to tragicznie wygląda :D w sumie czytając, że to czarna 159 już biorę klucze i jade na myjke, naturalnie to Grigio Vesuvio xD

Pozdrowienia dla właściciela czerwonej GT z oramkowanymi tablicami RJA 3**** zaparkowanej przy ul. Piekarskiej w Jarosławiu. P.S. Piękna sztuka ;-)

Amortyzatory
Powrót