kt0sfajny
Nowy
Pozdrawiam wlasciciela ciemnej 166 ktora przed chwila smigla przez niepodleglosci
Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Akurat z roboty wracałempozdrowionka dla ciemnego SW RNI... widzianego na "obwodnicy" biłgoraja okolo 17
dlaczego ja nie moge spotkac tego mito.Pewnie przezylbym orgazm z tego entuzjazmu![]()
Pozdrawiam Panią "żonę Piotra_C" i koleżankę(?) siedzącą obok
Entuzjazm w czerwonym Mito na widok innej Alfy jest rozbrajający i zaraźliwy, udzielił się także moim pasażerom![]()
Pobujaj się po baranowce 4 to spotkasz![]()
dlaczego ja nie moge spotkac tego mito.Pewnie przezylbym orgazm z tego entuzjazmu![]()
Przecież jesteśmy jedną wielką rodzinąHo ho ho! Panie Marcnow, a gdzie ochrona danych osobowych? Pozdrawiam.
He. Pozdrowienia dla Ciebie i dzieki za myjnięPozdrawiam Ramzesa spotkanego dziś w Pustkowie. "Kapiszon" daje czadu![]()
He. Pozdrowienia dla Ciebie i dzieki za myjnięa co do mojej K to dopiero rozkręcam możliwości
W najbliżyszm czasie po wymianie czujnika do 3 barów, montażu MBC + zwiększeniu doładowania do 1.5 bara i zestrojeniu tego (o ile jeszcze Rail to zniesie
) będzie fajnie "bzykać"
![]()
Już się nastawiamCzekamy z niecierpliwością na efekty "Kapowatych" poczynań... Ramzi już przygotowuj sie mentalnie na moją wizytę za 2 tygodnie
. Wymieniam czujnik doładowania i wbijam do Ciebie na "chipsy".
Pozdrowienia z "Germanii"