Widziany / widziana

pozdrowionka dla ciemnego SW RNI... widzianego na "obwodnicy" biłgoraja okolo 17

Pozdrawiam Panią "żonę Piotra_C" i koleżankę(?) siedzącą obok :D
Entuzjazm w czerwonym Mito na widok innej Alfy jest rozbrajający i zaraźliwy, udzielił się także moim pasażerom :D

ja dzisaj na trasie rz->waw widzialem z 4-5 alf i zero pozdrowien
w rudnej czekalem zeby sie wlaczyc do ruchu patrze jedzie grafitowa 166 (bez ramek i RSR) mysle pewnie mnie wpusci a tu ni ch**a
coraz wiecej alf w przypadkowych rekach

Pozdrawiam Panią "żonę Piotra_C" i koleżankę(?) siedzącą obok :D
Entuzjazm w czerwonym Mito na widok innej Alfy jest rozbrajający i zaraźliwy, udzielił się także moim pasażerom :D

No cóż... ZAWSZE tak mamy, jeśli zobaczymy Alfaholika. Podobno to jest nieszkodliwe i da się wyleczyć ;) Pozdrawiamy. Żona Piotra_C i Córka Piotra_C :cool:

- - - Updated - - -

Pobujaj się po baranowce 4 to spotkasz :)

Ho ho ho! Panie Marcnow, a gdzie ochrona danych osobowych? ;) Pozdrawiam.

- - - Updated - - -

dlaczego ja nie moge spotkac tego mito.Pewnie przezylbym orgazm z tego entuzjazmu:D

Zacznij jeździć szybciej - na pewno mnie znajdziesz :P Póki co pozdrawiam poprzez Forum :)

Ja dziś miałem wysyp Alf jak wracałem z pracy, w Kolbuszowej widziałem czerwoną 145 SZY... , czerwoną 145 LZ..., zieloną 146 RKL... , dwie srebrne 156, jedna RMI... a drugiej nie dostrzegłem tablic i czarną 156 RT.... oraz czarną 156 RZ... . Pozdrawiam wszystkich których dziś spotkałem na drodze.

Czarna 156 LU na rameczkach dzisiaj na Mełgiewskiej w stronę Świdnika po południu :)

Pozdrawiam Ramzesa spotkanego dziś w Pustkowie. "Kapiszon" daje czadu :D

Pozdrawiam Ramzesa spotkanego dziś w Pustkowie. "Kapiszon" daje czadu :D
He. Pozdrowienia dla Ciebie i dzieki za myjnię :) a co do mojej K to dopiero rozkręcam możliwości :) W najbliżyszm czasie po wymianie czujnika do 3 barów, montażu MBC + zwiększeniu doładowania do 1.5 bara i zestrojeniu tego (o ile jeszcze Rail to zniesie :D) będzie fajnie "bzykać" ;)

He. Pozdrowienia dla Ciebie i dzieki za myjnię :) a co do mojej K to dopiero rozkręcam możliwości :) W najbliżyszm czasie po wymianie czujnika do 3 barów, montażu MBC + zwiększeniu doładowania do 1.5 bara i zestrojeniu tego (o ile jeszcze Rail to zniesie :D) będzie fajnie "bzykać" ;)

Czekamy z niecierpliwością na efekty "Kapowatych" poczynań :D ... Ramzi już przygotowuj sie mentalnie na moją wizytę za 2 tygodnie :D. Wymieniam czujnik doładowania i wbijam do Ciebie na "chipsy".
Pozdrowienia z "Germanii"

pozdrawiam kierownika jadącego wczoraj w Sandomierzu błękitną alfą 156 na podkarpackich tablicach który mi machnął :)

Czekamy z niecierpliwością na efekty "Kapowatych" poczynań :D ... Ramzi już przygotowuj sie mentalnie na moją wizytę za 2 tygodnie :D. Wymieniam czujnik doładowania i wbijam do Ciebie na "chipsy".
Pozdrowienia z "Germanii"
Już się nastawiam :D, a jak przyjedziesz to Ci zestroję Alfę na małego "diabełka" :)

Amortyzatory
Powrót