Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
pozdrawiam rowniez![]()
Również pozdrawiampozdrowienia dla Kierownika srebrnej 147 wjeżdżającej dzisiaj do auchanacos koło 16
"oczywiscie pomachane i usmiech był"
Ktoś mi robi konkurencję a nie znam jeszcze tego Alfisty.Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 ze skrzydłem/deską do prasowania na klapie z tyłu i z ramkami klubowymi, widzianego przed chwilą na Legionów
Pozdrawiam kierowce alfy 166 który jechał za mna (Lancia Lybra SW) z Ropczyc w strone Wielopola, dzieki za sportową przejażdzke![]()
pozdro dla kierownika niebieskiej 156 sw mijanego w Ropczycach - nie zauwazyłem czy odmachane![]()
Nie widziane, ale pozdrowienia dla Ciebie z Dębicy i zapraszam do nas: www.lanciapolska.org![]()
Nie nie, ja mam RDEdzieki za zaproszenie, a pan wczoraj za mna jechal na tablicach RKL (Kolbuszowa)